Gretukee parašė:
Gal kuri mamyte nesenei tvarkesi Alimentus per teisma , turiu keleta klausimuku
tvarkiausi pries 3-4 metus..
tad nezinau ar galeciau naudinga buti ;)
Gretukee parašė:
Gal kuri mamyte nesenei tvarkesi Alimentus per teisma , turiu keleta klausimuku
tvarkiausi pries 3-4 metus..
tad nezinau ar galeciau naudinga buti ;)
diana690 parašė:
tvarkiausi pries 3-4 metus..tad nezinau ar galeciau naudinga buti ;)
Advokate man pasake kd reikia vaiko poreikiu lentyeles tai ja ranka galima sudaryti?
ir sake rinkti cekius
Gretukee parašė:
Advokate man pasake kd reikia vaiko poreikiu lentyeles tai ja ranka galima sudaryti?ir sake rinkti cekius
Jus norit didinti ar tiesiog prisiteisti?.nesprisiteisiant man nieko nerrikejo, yra mgl'ais nustatoma, kiek priklauso vaiko islaikymui.. dar atsizvelgia i vyro atlygi.. mes teisme prasem 400, bet kadangi buves vyras del 50lt sakojosi baisiai, kad greiciau baigtusi byla ir greiciau kazka priteistu sutikau su 350lt. Nebent per tiek laiko keitesi istatymai ar kazkas.. nes sakau, man nieko nereikejo.. jokiu cekiu ... nieko.. visi juk supranta kad kainuoja .. rubai , maistas, darzelis..
Gretukee parašė:
Advokate man pasake kd reikia vaiko poreikiu lentyeles tai ja ranka galima sudaryti?ir sake rinkti cekius
Taip jus turite sudaryti poreikiu lentele pati,o veliau ja pateiks teismui jusu advokate .
Ilona23 parašė:
Kokios pasalpos priklausytu vienisai mamai,neturinciai jokiu pajamu?Vaikas turi tevo pavarde.Jeigu prisiteistu alimentus,Kokia pasalpa priklausytu is valstybes? 97l…
Soc.pasalpa
Ilona23 parašė:
Taip jus turite sudaryti poreikiu lentele pati,o veliau ja pateiks teismui jusu advokate .
Na man sake Advokate tik neisivaizduoju tinka savo ranka rasyta lentele? ir prase cekiu dar kaip irodymu . as noriu prisiteisti mes dar tik ruosiames bylai
Gretukee parašė:
Na man sake Advokate tik neisivaizduoju tinka savo ranka rasyta lentele? ir prase cekiu dar kaip irodymu . as noriu prisiteisti mes dar tik ruosiames bylai
taip savo ranka,advokate perrasys kompiuteriu,o cekius taippat rinko jo buvusioji,tik reiketu juos kazkaip suklijuot surusiuoti,kad nebutu bet kokie ,is parduotuves siuskliadeziu,nes musu atveju jo buvusioji pateike kelias kruvas sulankstytu ,betkokiu cekiu,todel teisejas ju net neziurejo,liepe pasiruosti tvarkingai
Jolanta-K@J mama parašė:
Soc.pasalpa
Mamai 350lt ir vaikui 97lt ? plius priteisti alimentai,kaip suprantu ?
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai