Ingusiaaa parašė:
As dabar kaip apsesta, jau naktim sapnuoju ir uzmigti negaliu . Ilgiausiai youtube filmukus ziuriu. Vyrui isužiau visas ausis. Tai kol neapsigalvojo del atosto…
suprantu :), protingas sprendimas
Ingusiaaa parašė:
As dabar kaip apsesta, jau naktim sapnuoju ir uzmigti negaliu . Ilgiausiai youtube filmukus ziuriu. Vyrui isužiau visas ausis. Tai kol neapsigalvojo del atosto…
suprantu :), protingas sprendimas
Ingusiaaa parašė:
Dar idomu i kaina viskas iskaiciuota ar reikia papildomai uz kazka moketi ? Kitur skaiciau kad chalata, tapkes duoda. Maitinimas, vanduo palatoj yra. Zodziu atvaz k…
Ingusiaaa parašė:
Dar idomu i kaina viskas iskaiciuota ar reikia papildomai uz kazka moketi ? Kitur skaiciau kad chalata, tapkes duoda. Maitinimas, vanduo palatoj yra. Zodziu atvaz k…
Ingusiaaa parašė:
Ingusiaaa parašė:
Ingusiaaa parašė:
Ingusiaaa parašė:
I kaina buvo iskaiciuota viskas operacija narkoze implantai liemenele tvarsciai vaistai maistas, visa kita as pati turejau savo nors pries op neteko savo vilketi isjart dave ligonines sesutes buvo labai rupestingis vis klause ar netruksta nieko anestezoligas po op ejo kelius kartus daktaras ejo zodziu tikrai prieziura gera
Ingusiaaa parašė:
Man idomu ar visur taip ? Reikes klaustis kaip pas Daunoraviciu klinikoj
Pas Daunoravičių kitaip?. Operuoja Antakalnio ligoninej. Reikia savo rubus,šlepetes turėti. Tik seselę duoda asmeninę,vaistus ir pan
Ingusiaaa parašė:
O operavo irgi Daunoravicius ? Kaip ren klinika pas juos ? Ar viska gavot ir buvo i kaina iskaiciuota?
Jis arvaziuoja ir i Londona as po op buvau cia koncultuotus dar pasirodziau patigu nors pati ne Londone gyvenu
Driezas parašė:
Gal nebus labai i tema, bet prisiminiau savo pooperacine patirti Antakalny (operavo Daunoravicius).
Nerealios gal ten visos seselės. Mane taip pat globojo,guodė ir pan. Vyrui liepiau atvešt dėžę saldainių, nors taip atsidėkoti už rupestį.
cuoliuke7928 parašė:
I kaina buvo iskaiciuota viskas operacija narkoze implantai liemenele tvarsciai vaistai maistas, visa kita as pati turejau savo nors pries op neteko savo vilketi i…
O kiek sumokėjai? Tu su pakelimu darei ar maisau ?
cuoliuke7928 parašė:
Jis arvaziuoja ir i Londona as po op buvau cia koncultuotus dar pasirodziau patigu nors pati ne Londone gyvenu
As vokietijoje
tai man lt patogiau
ingainga22 parašė:
Merginos ar jums laikėsi temperatūra po operacijos? Man ryte kaip ir nera po pietų 37.4 pakila. Ir taip jau 4 diena.
tokiu klausimu geriau kreiptis i gydytoja, o ne forume klaust.Nes tik gydytojas gali pasakyt ar tai susije su op ar seip negalavimas
dinulia parašė:
tokiu klausimu geriau kreiptis i gydytoja, o ne forume klaust.Nes tik gydytojas gali pasakyt ar tai susije su op ar seip negalavimas![]()
Teiraujuos,gal ir kitoms kažkas panašaus buvo.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai