Livija parašė:
Labas rytas, brangiosios mamos. Aš su naujiena!! Mūsų šeimą papildys leliukas/ai. Ultragasą darė neperseniausiai, tai sakė didesnė pūslelė gemalinė nei įprastai. Li…
Sveikinimai!!!! Kaip smagu
Livija parašė:
Labas rytas, brangiosios mamos. Aš su naujiena!! Mūsų šeimą papildys leliukas/ai. Ultragasą darė neperseniausiai, tai sakė didesnė pūslelė gemalinė nei įprastai. Li…
Sveikinimai!!!! Kaip smagu
Sveikinimai! Sveikatos!Livija parašė:
Susitarėme auklę mažąjam nuo rugsėjo (rugpjūtį kiek ji laiko turės, pažindinsimės). Grįžtu darbam. Tikriausiai į seną vietą, bet neatmetu ir naujų variantų, nes senoje vietoje irgi viskas nauja ir ne tik į gerą. Naujas etapas atrodo, kolkas nerealus. Bet kažkaip gyvensim. Bus daug išlaidų, reikės pasispausti, bet be auklės neįsivaizduojam kitaip - vien vaikų ligos, o ne darbas būtų.
Labas. Prieš kelias dienas sužinojau, kad po širdinė nešioju ketvirtą vaikutį. Esu pasimetusi, nes gyvenama dviejų kambarių bute, planavome po naujų metų kreiptis dėl paskolos. O aš nedirbu, nes trečiam vaikučius dar nera dviejų metų. Kaip jūs susitvarkote kurios turite daugiau nei 3vaikucius? Ar nejauciate visuomenės smerkimo dėl tokio gausaus vaikų skaičiaus? Vyras išsakė savo nuomonę kad bus labai sunku finansiškai, tai jis pasišalintų už tai, kad negimtu tas vaikutis, į mano nuomone, kad aš negaliu žudyti to kas jau yra manyje. Tai vyras gerbia mano apsisprendima. Bet aš abejoju ar tikrai nedarau klaidos randama ketvirtą kartą mama 😔
citrinute parašė:
Labas. Prieš kelias dienas sužinojau, kad po širdinė nešioju ketvirtą vaikutį. Esu pasimetusi, nes gyvenama dviejų kambarių bute, planavome po naujų metų kreiptis d…
Nežudydama tikrai nedarote klaidos. Tai yra faktas. Bet, kad bus labai sunku irgi yra faktas. Bet sunkumai juk kažkada praeina...
Dėl visuomenės smerkimo, kas jie tokie, kad aiškintų Jums kaip gyvent? Kuo tai juos liečia? Man visiškai dzin kas ką galvoja. Didžiuojuosi savo vaikais ir niekada nesigėdiju pasakyti, kad turiu juos visus 4.
ŠurumBurum parašė:
Nežudydama tikrai nedarote klaidos. Tai yra faktas. Bet, kad bus labai sunku irgi yra faktas. Bet sunkumai juk kažkada praeina...
Ačiū už tokį tiesia šviesiai palaikymą 🫂
Moniqs parašė:
Įdomu nuo kelių metų seserys pradeda sutarti ir žaisti kartu viena kitos neerzindamos![]()
Niekada :-D
citrinute parašė:
Labas. Prieš kelias dienas sužinojau, kad po širdinė nešioju ketvirtą vaikutį. Esu pasimetusi, nes gyvenama dviejų kambarių bute, planavome po naujų metų kreiptis d…
Vaikai tai laime ir meile 💚
Nei su vienu vaiko atejimu i seima nebuvo taip kad reguociau jog mus kazkas smerkia. Lai nepakaiko ir apkalba… 😂Jei smerkia cia ju neissivysciusiu primatu nuomone kurie aplink save ir savo burbula daugiau nieko nemato! Ju ego auksciau tiesiog.
Tie kurie smerke - isejo is musu draugu rato, nereikalingi mums zmones kurie patys yra "fake".
Ar bus sunkiau finansiskai? Tai jeigu taip nutiktu perskaiciuokite juos.mes taip padarem, atsisakem daug nereikalingo slamsto pirkimo. Pas mus seimoj dirba tik vyras o as laisvu metu uzdarbiauju su savo 3 hobiais. Su laiku bus ir 4 tik dar pati tam neuzaugau.
Taigi ateina dar vienas baby tad tik dziaukities laukite jo ir patikekite savimi kad sis vaikas nes jums meile geri dziaugsma samoninguma ir sielos augima. Jis ne seip sau ateina jis bus nuostabus 💕💕💕
Klausykite sirdies balso, paleiskite emocijas! Jos niekur neveda kaip tik i zemu vibraciju tonusus (baime, nepasitikejima, blokus)
Esate nuostabi mama tad sis vaikutis ne seip sau pasirinko butent jus 💚🙏☀️
Sekmingai auginkit
Jorinija parašė:
Nei su vienu vaiko atejimu i seima nebuvo taip kad reguociau jog mus kazkas smerki…
Jorinija parašė:
Nei su vienu vaiko atejimu i seima nebuvo taip kad reguociau jog mus kazkas smerki…
Dieve jūs mano mūza. Aš jūsų nepažįstu bet jaučiu iš jūsų tokį pozityva tokia šilumą 🫂🤗❤️
Kaip pasilengvinat sau buitį? Namie turiu indaplovę, robotą-siurblį, siurblį-šluotą ir vistiek vemt (sorry už išsireiškimą) nuo darbų gausos noris... Amžini skudurynai, bardakai. Valgyti tik spėk gaminti. Suku galvą žaislus kažkur supakuoti ir šonan. Vistiek praktiškai nieks nežaidžia, randa "įdomesnės" veiklos griauti namus ar šiukšlinti. Kokios jūsų praktikos? Kokie dalykai padeda jums maisto ruošoje? Kaip susiprastinti viską iki minimumo, kad liktų energijos jėgų ar džiaugsmo būnant su vaikais 😞
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai