2022.06.03 10:53 (prieš 3 m.)
rutuska parašė:
o apie turkija negalvojate?
nezinau kiek esate pazengusi, kiek kokiu papildu gerete, nes dar yr visokiu papildu, kurie padeda kazka, ar bandete eiti pas imun…
Nea nesu nieko vartojusi ir nesu buvusi pas Imunologe, šiandien buvau Klinikose aptarti protokolą su Maleckiene, ji sakė kad sancu 5 procentai pastoti bet kuriuo atveju mano amžiuje ar su pagalba ar be jos, vyro morfologinis ir žemas tik 2 sakė nuo daug rūkymo, nuo karščio gali būti (pirtys, sėdimas darbas, mažai juda, aptempti rubai) Klausiau jos kokiu papildu mums pavartoti kaip galima geriau pasiruošti norint sekanti karta daryti procedūra (nemokamas jau isnaudojom) sako mediciniskai neįrodyta kad kokie nors papildai padeda 🙄 Sakau tai gal gyvenimo būdo pakeitimas, mityba, sportas, sako nu jo tas visada gerai.... Tai nesupratau, paprašiau patarimų nieko negavau, apart to kad mano amžius didelis ir mažai vilties (nors sako būna 10 is 100 pastoja) ir kad vyro sperma ne stebuklai, tai mūsų abiejų sancai vienodi. Sako yra galimybė naudotis donoryste kitos merginos kiausialastem, bet negarantija kad vyro sperma sugebės ir jas apvaisinti, čia sako gali būti ir joje problema....... Tai tiek, žodžiu, reikia daug svarstyti kaip čia toliau elgtis, nes jeigu vėl daryt dirbtinį pas juos su viskuo sako apie 5000eur gautųsi 😮😮😮