geliokas parašė:
Kaip mazini proporcijas be sporto?|Kiek nori numesti?
oi numesti tai man daug reikia
pirmos dienos puse valgau daugiau o vakarais arbata,ar jogurtas,dietoms neturiu valios
geliokas parašė:
Kaip mazini proporcijas be sporto?|Kiek nori numesti?
oi numesti tai man daug reikia
pirmos dienos puse valgau daugiau o vakarais arbata,ar jogurtas,dietoms neturiu valios
rrenata parašė:
oi numesti tai man daug reikiapirmos dienos puse valgau daugiau o vakarais arbata,ar jogurtas,dietoms neturiu valios
![]()
As su dietom irgi neprasidedu... mane ismusa is veziu jos
Man reikia 10kg butinai numesti..
geliokas parašė:
As su dietom irgi neprasidedu... mane ismusa is veziu josMan reikia 10kg butinai numesti..
as ir tiek noreciau
Eva24 parašė:
As taip pagalvojau jei maitinant per karta sudeginama 500 cal tai svoris turetu labai greitai krisiti, aisku jei teisingai ir su saiku valgai.
nzn kaip kam o man ciut apmazinadavau maisto iskart pieno sumazedavo, kadangi vaikas svarbiau tai mesdavau visus savo ribojimus... o nuo 6 men normaliai sureguliavau mitybai ir jau tvarkosi svoris
rrenata parašė:
as ir tiek noreciau![]()
Na jai yra polinkis stambeti nemazai, tai pastoviai reikia prisilaikyti... Cia tau nuo nestumo svoris likes, ar ir pries nestuma buvai pilnoka?
geliokas parašė:
Na jai yra polinkis stambeti nemazai, tai pastoviai reikia prisilaikyti... Cia tau nuo nestumo svoris likes, ar ir pries nestuma buvai pilnoka?
visad buvau normali,ne kudena,db sveriu 78 kg,noriu pasiekt 70kg ir man busiu patenkinta
rrenata parašė:
visad buvau normali,ne kudena,db sveriu 78 kg,noriu pasiekt 70kg ir man busiu patenkinta![]()
O koks tavo ugis? as taip pat buvau normali, sveriau apie 60kg, 18kos 55kg sveriau
geliokas parašė:
O koks tavo ugis? as taip pat buvau normali, sveriau apie 60kg, 18kos 55kg sveriau![]()
palei mane,tai tu kuda
ugis 1,74 cm
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai