Scorpiona parašė:
O darbe užpildyti atleidimo prašymą jau pasibaigus VPA ar likus dviem sav iki jo pabaigos?
Taip. Nr šitaip teks išeiti į darbą
Scorpiona parašė:
O darbe užpildyti atleidimo prašymą jau pasibaigus VPA ar likus dviem sav iki jo pabaigos?
Taip. Nr šitaip teks išeiti į darbą
O toms, kam perskaiciavo, kur ziurejot kiek perskaiciavo? Ar neimanoma paziuret ir tik kai perves suzinosiu? Nes gavau pranesima, kad perskaiciuota nuo dekteto pradzios iki dabar, o kiek, neparasyta. Ir jei raso, kad perskaiciuota uz laikotarpi iki dabar, tai veliau automatiskai gausiu ta didesne suma ar kaip?
leiliukas parašė:
Išėjau NGA,prieš tai stovėjau DB.Parašiau konsultantui,kad mane išbrauktų.Jis sako,kad jei išbrauks tai nutrauks nedarbo išmokos mokėjimą.Tai aš sakau,kad ir taip j…
Jeigu motinystes ismoka mazesne nei bedarbio, tai stovint birzoj dar gaudinesit skirtuma.
fresa1322 parašė:
O toms, kam perskaiciavo, kur ziurejot kiek perskaiciavo? Ar neimanoma paziuret ir tik kai perves suzinosiu? Nes gavau pranesima, kad perskaiciuota nuo dekteto prad…
Atsiunčia laišką. Kaip ir visada
avietuke parašė:
Atsiunčia laišką. Kaip ir visada
Kur? Prisijungus prie sodros, niekada jokiu laisku nesu gavus, o prie Mano Ismokos taip pat nieko neradau, kad butu kitaip. Gavau tik laiska, kad perskaiciuota uz tam tikra laikotarpi ir viskas
Ir pacioje pradzioje, kai dauguma gauna laskus su ismoku paskaiciavimais, as nieko negavau.. Tik veliau prie Mano ismokos atsirado. Ir va idomu kodel raso jog perskaiciavo iki banadzio 31d, o tai kaip likes laikas, ar jau kitus menesius automatiskai bus daugiau?
Ziuriu prie Mano ismokos pasikeite sumos. Bet nesuprantu, kai ziuriu ankstesniu menesiu ismokas, rodo viena menesi ir su minusu ir su pliusu. Uz dekreta kas menesi isvis rodo skirtingas sumas kad menesi, ir zenkliai skirtingas.. Turbut reikes dar biski palaukt ir jei kas eit i sodra
fresa1322 parašė:
Ziuriu prie Mano ismokos pasikeite sumos. Bet nesuprantu, kai ziuriu ankstesniu menesiu ismokas, rodo viena menesi ir su minusu ir su pliusu. Uz dekreta kas menesi …
Aš tai nueičiau ir ten išsiaiškinčiau.
Man pačiai sunkiai suprantamos tos išmokos dirbant su IDV.
Price parašė:
Aš tai nueičiau ir ten išsiaiškinčiau.
Man pačiai sunkiai suprantamos tos išmokos dirbant su IDV.
Nieko ten sunkaus nėra,viską man paskaičiavo tik reikėjo palaukt,nes deklaraciją atidaviau kovo 28 d,į dekretines išėjau balandžio 8 d,pateikus prašymą skirti dekretines gavau atsakymą ,kad nepakanką stažo,nes pasirodo 2018metų deklaracijos duomenys nebuvo suvesti,tos kurios mokasi kas mėn bent jau nuo minimumo psd ir vsd ir pateikia sav pranešimus viskas matosi geriau..aš pateikus deklaraciją jai pateikiau dar ir priedą visus mėn išskirsčiau pamensiui,nes visi buvo skirtingi..Taigi jie ima uždirbtas pajamas,jas dalina ant darbo dienų skaičiaus ir gauna vienos dienos sumą,dekretines moka už 126d (bet realiai tik už darbo dienas,tai jų pas mane gavosi 87lyg ir nes savaitgaliai ir šventinės nesiskaičiuoja) tai va..tai jie ima mėnesius kuriuose esat dekretas mano yra nuo 04-08 iki 08.11 paskaičiuoja d.d skaičių ir padaugina iš dienos kofciento ir gaunasi kiekvieną mėn skirtingos sumos..ir beje ta suma kuri būna paskaičiuota tai yra negalutinė,nes nuo jos jie nuskaičiuoja psd ir vsd tad kad būtum socialiai draustina kol esi dekretinėse ir lygiai tas pats vpa..
anitavaida parašė:
Nieko ten sunkaus nėra,viską man paskaičiavo tik reikėjo palaukt,nes deklaraciją atidaviau kovo 28 d,į dekretines išėjau balandžio 8 d,pateikus prašymą skirti dekre…
Na pas mane kitokia situacija, nes ismokas visas jau senai gaunu ir man dabar jas perskaiciavo.
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai