2for1 parašė:
Na vat žiūrėsim kaip baigsis, pasidariau pakartotinį tyrimą fermentai 200+, tulžies atsakymų dar negavau. Tai ryt guldo į ligoninę ir stebėsim, gal ir skatinsim. Ja…
Mane, tai skatino lygiai 38 savaite
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnį2for1 parašė:
Na vat žiūrėsim kaip baigsis, pasidariau pakartotinį tyrimą fermentai 200+, tulžies atsakymų dar negavau. Tai ryt guldo į ligoninę ir stebėsim, gal ir skatinsim. Ja…
Mane, tai skatino lygiai 38 savaite
2for1 parašė:
Sutarėme sulaukti 37 sav ir tada skatinti, (vaistus aišku vartojau, taip pat ir lašelines gavau), bet gimdymas pats prasidėjo 36,6
daktare ryte apžiūrėjo kaklelį stiprokai ir prasidėjo
plius dar manau stresas suveikė
meile555 parašė:
Sveikos, kur Vilniuje daro tulzies rugsciu tyrima? Zinau, kad santariskese ir medicina practica klinikoje, bet gal dar kur daro si tyrima?
Kiek zinau tik Santariskese :/
meile555 parašė:
o santariskese reikia laukti atsakymu ar jie atsiuncia el.pastu? Ir dar klausimas, kuriame ten pastate daro tuos tyrimus?
Padaro per kelias valandas. Bent vilniečiai savo rezultatus mato pasijungę per Internetinę paciento kortelę. O šiaip gal turėtų el. paštu atsiųsti 🤔 nebe tie laikai, kad nesiųstų.
O tyrimus daro laboratorijoj. Naujame korpuse. Įėjimas ir per F korpusą yra.
Vasario16 parašė:
Padaro per kelias valandas. Bent vilniečiai savo rezultatus mato pasijungę per Internetinę paciento kortelę. O šiaip gal turėtų el. paštu atsiųsti 🤔 nebe tie laikai…
Ačiū labai
Sveiki. Gal cia bus daugiau nusimananciu. Turiu dvieju daktaru nuomones. Mano sarmine fosfataze 1096. Visi kiti rodikliai normoj visiskai. Viena daktare sako kad per didelis. Kita patologinio vadove tarp kitko, sako kad tai nera pagrindinis rodiklis. Nors gulejau 4d ligoninej, nes ir niezejo kuna. Israse Ursosan iki gimdymo. Ir neva vistiek tureciau gimdyt 38 sav tai cholestaze.
NatalijaNB parašė:
Sveiki. Gal cia bus daugiau nusimananciu. Turiu dvieju daktaru nuomones. Mano sarmine fosfataze 1096. Visi kiti rodikliai normoj visiskai. Viena daktare sako kad pe…
Šarminė fosfatazė natūraliai "išlipa" iš normų esant nėštumui, kaulų lūžiams ir t.t. Man asmeniškai šis rodiklis buvo gerokai užkilęs, nes nėštumo metu turėjau ir kaulų lūžį. Bet 1000 neviršijo. Bet pas mame visi kito buvo virš normų. Va jūsų atvejis tai įdomus. O cholestazę patvirtino?
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai