AgneMR parašė:
Tikrai gali, panasiu metu jau ir vyras pirma karta pajuto stiprius judesius![]()
Aš pirma kart taip pajutau. Tiesiog sėdėjau ir kruptelejau.
Bet tik viena kartleli.
Taip norėjosi dar kad patikėčiau ❤️
AgneMR parašė:
Tikrai gali, panasiu metu jau ir vyras pirma karta pajuto stiprius judesius![]()
Bet tik viena kartleli.
Taip norėjosi dar kad patikėčiau ❤️
Milora1111 parašė:
Bet tik viena kartleli.
Uoj dar bus daug daug kartu 🤭🥰
Oj merginos
parvariau is Vilniaus su dainuojancia sirdimi. Su pilna meiles savyje. Musu mazas zirniukas malesi rankom kaip vijurkelis. 9+6 🥰🥰🥰🥰 su vaisingumo klinika atsisveikinau jau. 08.16 vaziuosiu pas genetikus jau tik.
Po 7 metu laukimo, nusivylimu, netekciu. Asaru, nuoskaudu. Vasari mus aplankys musi meile ❤️❤️❤️
As esu 😇🥳😇😇😇🥳🥳
Milora1111 parašė:
Merginos ar gali but spyris leliuko kad net kruptelejau ☺️
Neskaudėjo bet net išsigandau pajutau virš bambos, ir tik vienas kartėlis ir ramu,…
Gali jaustis, aš 18sav labai gerai jaučiau spardymus, tik tiek, kad jie būnai labai žemai dar 😊 😄
IveTe parašė:
Oj merginosparvariau is Vilniaus su dainuojancia sirdimi. Su pilna meiles savyje. Musu mazas zirniukas malesi rankom kaip vijurkelis. 9+6 🥰🥰🥰🥰 su vaisingumo kli…
Labai džiugu dėl jūsų!!! 🥰 žinokit link galo išviso bus sunku patikėti, kad tokia kelia praėjot jog susilaukti vaikelio, man pačiai bent jau labai keista, kad mes ivf keliu viską praėjom 🥹
IveTe parašė:
Oj merginosparvariau is Vilniaus su dainuojancia sirdimi. Su pilna meiles savyje. Musu mazas zirniukas malesi rankom kaip vijurkelis. 9+6 🥰🥰🥰🥰 su vaisingumo kli…
Mes irgi savo stebukliuko vasari laukiam ❤🙏🙏🙏😍😍😍😍
IveTe parašė:
Tai zinokit, V man pasake, kad nuo siandien galiu nebesileisti prg. Kazin cia nieko tokio taip skaiga nutraukti??
Staiga? Prg nutraukimą reikia mažinti, o ne staigiai nutraukti 🙂 aš palaipsniui nutraukiau 13sav, nes dažniausiai jį reikia naudoti iki 12sav kol dar placenta neatlieka šio darbo ir negamina prg.
Braškė.. parašė:
Staiga? Prg nutraukimą reikia mažinti, o ne staigiai nutraukti 🙂 aš palaipsniui nutraukiau 13sav, nes dažniausiai jį reikia naudoti iki 12sav kol dar placenta neatl…
Man po truputi sake mazinti kai buvo 11+4. Kas dvi dienas nuimti po viena zvakute, naudojau ju is viso keturias 😊 tai savaite laiko mazinau
ragazza. parašė:
Man po truputi sake mazinti kai buvo 11+4. Kas dvi dienas nuimti po viena zvakute, naudojau ju is viso keturias 😊 tai savaite laiko mazinau
Ovulias ir man paskyre mazinimo plana. Bet leidziamus is kart nutrauke.
IveTe parašė:
Tai zinokit, V man pasake, kad nuo siandien galiu nebesileisti prg. Kazin cia nieko tokio taip skaiga nutraukti??
Nzn as palaukciau genetiko konsultacijos musu situacijoij jeigu buciau nutraukus o musu pasirodo placenta yra plonesne o progesteronas ja stiprina .....tai nzn kuom cia butu pasibaige mums pratese genetike iki 13savaites poto kai paziures ar viskas gerai genekologe tik tada mazinti ....su tuos staigiu nutraukimu bukit atsargios ....gerai kad as nuojautos paklausiau ....o progesteronas nera nieko blogo ...bet nuo tokiu nelaimiu aosaugo tikrai .....maldauju neskubekit
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai