Kamilė_3 parašė:
Sveikos, merginos, dingau, nes niekad nemaniau kad bus TIEK reikalų po gimdymo 😅
Sveikinimai 🌸🥰
Kamilė_3 parašė:
Sveikos, merginos, dingau, nes niekad nemaniau kad bus TIEK reikalų po gimdymo 😅
Sveikinimai 🌸🥰
Kamilė_3 parašė:
Sveikinimai ❤️
Kamilė_3 parašė:
didžiausi sveikinimai 💕💕💕
Kamilė_3 parašė:
Sveikinimai!!!!! 🥰🥰😍😍
Kamilė_3 parašė:
Didžiausi sveikinimai pagaliau sulaukus savo stebuklo💓💓
Kamilė_3 parašė:
Sveikinimai 🥰❤️ aukit stiprus ir sveiki 🥰🤞🌷
Milora1111 parašė:
O ka valagote?
Ir gal kažko atsisakėte?
Žinokit nieko neatsisakau dar daejau nesamonių😆🤦♀️. Bet stengiuos reguliuot kiek išeina nieko įpatinga nedarau iš naudoju metų laiką serbentų pavalgau nes bobutės sako gerai🙂 grynas grenatų sultys pageriu. Stengiuos pilnavertiskesne mityba palaikyt kad būtų nauda. Bet užspaudė man kažkuris skrandį tai mažai ką valgau nes nesinori visai🥴
Aš gal neįtema ir aišku ankstoka, bet pradedu bijot🤦♀️gimdymo. Gal atsiras kurios natūraliai gimėte dvynius. Kaip ten labai baisu? 🙂 Gimdžiau dukra atrodo nebejauna žinau kaip ten viskas būtų vienas nesukčiau galvos bet du kažkaip neramina kaip ten viskas vyksta. Jai pirmas įstato nū kaip ir aišku stumi ir tiek o tas antras jai ne apsivertė labai ten kankina? 🤦♀️🤷♀️
gsveikyte parašė:
Aš gal neįtema ir aišku ankstoka, bet pradedu bijot🤦♀️gimdymo. Gal atsiras kurios natūraliai gimėte dvynius. Kaip ten labai baisu? 🙂 Gimdžiau dukra atrodo nebejaun…
Bet tikiuosi nereiks pačiai nes kažkaip baisiai man atrodo bus su dviem🙂 nz kodėl taip galvoju😆
gsveikyte parašė:
Aš gal neįtema ir aišku ankstoka, bet pradedu bijot🤦♀️gimdymo. Gal atsiras kurios natūraliai gimėte dvynius. Kaip ten labai baisu? 🙂 Gimdžiau dukra atrodo nebejaun…
Oj kaip Jus suprantu. Man šią sav o gal net šiandien skatinimas... bijau kaip velnias kryžiaus. Esu pirmakartė
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai