In94 parašė:
Man tokiom bangom užeina, tai skauda tai nelabai![]()
O kiek jums savaičių?
In94 parašė:
Man tokiom bangom užeina, tai skauda tai nelabai![]()
O kiek jums savaičių?
chachalade parašė:
O kiek jums savaičių?
9plius 4 dienos
bet dabar siandiena ziuriu skauda man krutine
In94 parašė:
9plius 4 dienosbet dabar siandiena ziuriu skauda man krutine
![]()
O buna kad mazai skauda
bet gal tai normalu?🧐
chachalade parašė:
Labas rytas, šiandien 8savaitės. Ir krūtinė nebe jautri. Sunerimau, kad gali būti kas blogai...gal yra daugiau kam neskauda krūtinės? 🤔🤔🤔
Sveiki. Man irgi nejautri, nu taip visiškai, bet palaipsniui nurimo. Šiek tiek padidėjusi yra, bet tik tiek. Jei ne šleikštulys, kuris dažnai aplanko, labai sunerimčiau, ar tikrai viskas ok
Ar visos kai darydavot hcg, darydavot ir progesteroną? Nes man gydytoja sakė nedaryt. Ir snd atėjo žemiau normos ir kai aš jai parašiau kad 32. Jin man kelinta karta pakartojo kad neprašiau daryti progesterono ir viską toliau taip vartoti kaip iki tol ir parašė, kad nereikia daryti jokių perteklinių tyrimų.
Uogyte12 parašė:
Ar visos kai darydavot hcg, darydavot ir progesteroną? Nes man gydytoja sakė nedaryt. Ir snd atėjo žemiau normos ir kai aš jai parašiau kad 32. Jin man kelinta kart…
Man nedarė, nedarė nei su hrc nei dar kada darė stebėjimui. Visai to neakcentavo ir nesekė
Uogyte12 parašė:
Ar visos kai darydavot hcg, darydavot ir progesteroną? Nes man gydytoja sakė nedaryt. Ir snd atėjo žemiau normos ir kai aš jai parašiau kad 32. Jin man kelinta kart…
Man liepė sekti. Pagal tai koregavom vaistų dozes ir vėl sekėm. Sakė palaikyti 100. Sekėm iki pat leidžiamų nutraukimo, 10 sav.
Bet tikrai yra gydytojų, kurie neseka.
Uogyte12 parašė:
Jūsų vietoj pasikonsultuočiau su kita gydytoja. Man po IVF progesteronas buvo nukritęs iki 59, tai iš karto tą pačią dieną gydytojas liepė leisti Lubion.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai