mamytee26 parašė:
Sveikos mergaites![]()
Jungiuosi i jusu bureli
![]()
Pradesiu viska nuo pradziu.
Jau turim viena penkiameti sunuti, ir po ilgos pertraukos nusprendem tureti dar viena vaikuti, taciau jau kaip supratot nesekmingai.
Man buvo 6 sav. kai viena vakara pastebejau patepliojimus, o kita ryta pradejo stipriai kraujuoti. Kadangi gyvenu ne Lietuvoj, cia gydymo sistema kitokia. Apziurejus gydytojai teko dar dvi dienas laukti scano. Deja ta diena kai kraujavo as jau pati pamaciau iskritusi zirniuka savo iklotetad echo laukiau tik tam kad paziuretu ar viskas issivale. Nereikejo jokiu valymu ar abraziju, nes gimda issivale pati.
Sunku buvo tai istverti, verkiau apie dvi dienas be perstojo, taciau pekiamecio stebuklelio ir vyro deka jau praejus kelioms dienoms jauciuosi puikiaiIr be galo noriu pradeti kita
ir labai tikiu kad viskas bus gerai
![]()
Tik turiu klausima ar jums po P neskaudejo pilvuku ir sonu? Jei skaudejo tai kiek ilgai?Visoms linkiu nepaluzti ir tiketi bei planuoti
![]()
Man skaudejo kokia gera savaite ir skaudejo labai net susirietus vaiksciojau ir tai iut paejau,net vaistai nepadejo nuo skausmo,as turiu sunu 6 metu man isvalyma dare 5 savaiciu na buvo taip kad teko, ir sake kad skauda nes gimda traukias