GyvenantiPuikiai parašė:
Na va. 11 cd. Folis vėl kairėje. 2,2 cm jau... didokas. Ovitrelle suleido. Bet sakė šnd myliu nedaryt. Sakė ryt... sakau o jei šnd. Sako jei norit šnd, tada dar por…
As irgi uz rytoju
GyvenantiPuikiai parašė:
Na va. 11 cd. Folis vėl kairėje. 2,2 cm jau... didokas. Ovitrelle suleido. Bet sakė šnd myliu nedaryt. Sakė ryt... sakau o jei šnd. Sako jei norit šnd, tada dar por…
As irgi uz rytoju
Leja. parašė:
As irgi uz rytoju![]()
Aš galvojau, kad reij daug myliu daryt šiuo laiku
visada daug darydavom. Na gal pabandyt kitaip tada.. bet toks didokad užaugo...
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš galvojau, kad reij daug myliu daryt šiuo laikuvisada daug darydavom. Na gal pabandyt kitaip tada.. bet toks didokad užaugo...
![]()
Va uzkibau su dviem myliu myliu
kas para
GyvenantiPuikiai parašė:
Pirma karta pas Ziobakiene?
Nepatiko manieros gydytojos ar kaip? Na nes pagarsejusi savo isskirtiniu charakteriu gydytoja
Bet as pati pas ja lankausi ir sakyciau pakankamai nedaug paaiskina.
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš galvojau, kad reij daug myliu daryt šiuo laikuvisada daug darydavom. Na gal pabandyt kitaip tada.. bet toks didokad užaugo...
![]()
rečiau tam, kad atsinaujinti spėtų vyro turtas ;) aš sekantį kartą irgi kas dvi dienas galvoju, nes praėjusį ciklą kas dieną namų darbus darėm :)))
Patrici_ja parašė:
Pirma karta pas Ziobakiene?![]()
Nepatiko manieros gydytojos ar kaip? Na nes pagarsejusi savo isskirtiniu charakter…
Pirmą ir paskutinį kartą. Išvis traukiau viską iš jos. man net ekrano neparodė! Sako folis kairėje. 2,2. Gleivinė labai gera trisluoksnė 1,3. Galit rengtis. Ir nueina. Sakau o ovitrellė? Sako jei norit gali suleist. Dabar pats tas. Suleido seselė. Sako galit eit. Sakau o kada mylėtis. Sako kada mylėjotės. Sakau užvakar. Sako tada rytoj. Sakau šiandien negalima? Sako na arba šnd ir poryt. Bet geriau ryt. Sakau o kada prg ir ar galiu nusipirkt. Sako galit. Nuo 14 cd. Tik kad ji liepė visas 15 naudot... sako 14 dpo implantacinis laikotarpis. Tai kol parodo testas. Sako anksti nutraukiat. Sakau taip Žiobakas gydytojas liepė. Sako blogai. Tai jei nebūčiau visko pati žinojus, tai būčiau išėjus su foliu 2.2 be ovitrelės, be prg papildomo
Irvutė parašė:
rečiau tam, kad atsinaujinti spėtų vyro turtas ;) aš sekantį kartą irgi kas dvi dienas galvoju, nes praėjusį ciklą kas dieną namų darbus darėm :)))
Bet vakar kaip tik skaičiau žurnale jų Žėbos straipsnį, kad čia nesąmonė. Vyras pasiruošęs 4 kartus per parą yra išsiveržt. Ir kad kuo rečiau myliesi, tai tuo prastesnė sperma yra..
ir kad čia senas mitas, kad reik "taupyt"
GyvenantiPuikiai parašė:
Pirmą ir paskutinį kartą. Išvis traukiau viską iš jos. man net ekrano neparodė! Sako folis kairėje. 2,2. Gleivinė labai gera trisluoksnė 1,3. Galit rengtis. Ir nuei…
nu bet kas antra diena nemanau kad retai
net kai spermograma daro, taigi nurodymai yra, kad santykiai butu buve tarp 7-3 dienos pries, neveliau nei 7 ir ne anksciau nei 3
Irvutė parašė:
nu bet kas antra diena nemanau kad retainet kai spermograma daro, taigi nurodymai yra, kad santykiai butu buve tarp 7-3 dienos pries, neveliau nei 7 ir ne anksc…
tai va pas mus nesigauna kas antrą. Nes myliu buvo sekmadienį. O dabar pagal jos liepimą bus trečiadienį... Sako užtenka, kad buvo sekmadienį. Tai labai vakar sunku buvo, nes abu labai norim
Irvutė parašė:
nu bet kas antra diena nemanau kad retainet kai spermograma daro, taigi nurodymai yra, kad santykiai butu buve tarp 7-3 dienos pries, neveliau nei 7 ir ne anksc…
Tą patį norėjau rašyt. Jei sperma mylintis kasdien yra tinkama, kodėl darant spermogramą reikia susilaikyt ne mažiau 3 dienų?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai