Siauliete123 parašė:
O galite patikslinti, jei vėliau išeinama į NGA, tai vaiko priežiūros atostogos gaunasi trumpesnės? Nes jos skaičiuojasi ne nuo vaiko gimimo, o iki kol vaikui sukan…
Taip.
Siauliete123 parašė:
O galite patikslinti, jei vėliau išeinama į NGA, tai vaiko priežiūros atostogos gaunasi trumpesnės? Nes jos skaičiuojasi ne nuo vaiko gimimo, o iki kol vaikui sukan…
Taip.
AKVILE12 parašė:
Man labai greitai pervedė birželio 19d užpildžiau 25d jau parvedė
Matyt kiekvienam skirtingai,bet sodros darbuotoja minėjo,kad geit perveda neužtrunka 17d.
AKVILE12 parašė:
Man labai greitai pervedė birželio 19d užpildžiau 25d jau parvedė
Ar paskaičiuojan nuima 22% ir dar 21%mokesčiu?
Saule1 parašė:
Aha,girdėjau šitą,bet ilgokai reikės taupymo rėžimą įjungti :D. Bet ačiū,kad priminėte!
Ten sumoi vistiek gaunas keturiu mėnesiu atlyginimas arba daugiau,taip kad manau jai išgyvrnat iš atlyginimi taupimo nereikės per daug to režimo😊 kiekvienam palei save,aš su pirmu vaikiuku kai išėjau i NGA ir VPA sugebėjau sutaupyt savaime pinigėliu,o dabar keitėsi procentai,istatymai ligtai i geresnė puse tai žiūrėsim kaip čia😊
Daiva.. parašė:
Ar paskaičiuojan nuima 22% ir dar 21%mokesčiu?
Jei netaikot npd nuskaiciuoja 21% jei taikot 9%
O galite dar patikslinti, kaip skaičiuojasi VPA dydis. Jei vaikas gimsta lapkričio gale, sausio vidury baigiasi NGA. Tai VPA paskaičiuoti ima laikotarpį nuo 2023m spalio iki 2024m lapkričio? Ar ima tą patį laikotarpį kaip prieš išeinant į dekretą? Ar teisingai suprantu? Aktualu, nes dirbu su IV ir galvoju, ar labai verta stengtis dar užsidirbti dekreto metu, kad pasikelti išmoką, ar ne.
Siauliete123 parašė:
O galite dar patikslinti, kaip skaičiuojasi VPA dydis. Jei vaikas gimsta lapkričio gale, sausio vidury baigiasi NGA. Tai VPA paskaičiuoti ima laikotarpį nuo 2023m s…
VPA išmoka bus skaičiuojama iš 2023 gruodžio - 2024 lapkričio.
MAMEY parašė:
Sveikos. Ar isejus is darbo per VPA, ir įstojus i darbo birža gauciau kazkokias išmokas?
Jeigu vaiko prieziuros ismokos negaunat, tai gautumete nedarbo draudimo ismoka.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai