AuWa parašė:
Atskaiciuoja dar mokesčius
Visgi tame dokumente jau suma atskaičiavus mokėščius buvo (čia tas antrasis laiškas), man tik pasirode keista nes mažokai atskaičiuota buvo palyginus kiek atskaičiuodavo dirbant😅
AuWa parašė:
Atskaiciuoja dar mokesčius
Visgi tame dokumente jau suma atskaičiavus mokėščius buvo (čia tas antrasis laiškas), man tik pasirode keista nes mažokai atskaičiuota buvo palyginus kiek atskaičiuodavo dirbant😅
Diavence parašė:
Visgi tame dokumente jau suma atskaičiavus mokėščius buvo (čia tas antrasis laiškas), man tik pasirode keista nes mažokai atskaičiuota buvo palyginus kiek atskaičiu…
Nuo sodros išmokų nemokamas VSD, tai mokesčių beveik dvigubai mažiau gaunasi.
Diavence parašė:
Visgi tame dokumente jau suma atskaičiavus mokėščius buvo (čia tas antrasis laiškas), man tik pasirode keista nes mažokai atskaičiuota buvo palyginus kiek atskaičiu…
Na nieko neparaset, kad tai jau antras laiskas. Maziau atskaiciuoja, kai taikai NPD ir nuo ismoku tik GPM ir PSD nuskaiciuojamas.
Sveikos. Šiame straipsnyje rašoma, kad "Į nėštumo ir gimdymo atostogas galima išeiti ir vėliau, tačiau tokiu atveju atostogos „neprasitęs“, t.y. jos truks iki gimdymo ir 56 dienas po jo". Tačiau man ginekologė sakė, kad išėjus į atostogas vėliau, jos prasitęsia, ir daug moterų taip daro, nes finansiškai apsimoka. Gal kas žinot, kaip yra iš tiesų? Kodekse taip pat rašoma, kad "Šios atostogos apskaičiuojamos bendrai ir suteikiamos darbuotojai visos, nepaisant faktiškai iki gimdymo panaudotų dienų skaičiaus". Ačiū.
g.krismes parašė:
Sveikos. Šiame straipsnyje rašoma, kad "Į nėštumo ir gimdymo atostogas galima išeiti ir vėliau, tačiau tokiu atveju atostogos „neprasitęs“, t.y. jos truks iki gimdy…
Šiame straipsnyje parašyta nesąmonė, nėštumo ir gimdymo atostogos, jei į jas išeinama dar nepagimdžius, trunka 126 kalendorines dienas.
Petelnė parašė:
Šiame straipsnyje parašyta nesąmonė, nėštumo ir gimdymo atostogos, jei į jas išeinama dar nepagimdžius, trunka 126 kalendorines dienas.
ar turit radusi straipsnį kuriuo remiatės? Aš niekur nerandu tokios informacijos, kad išėjus vėliau atostogos prasitęsia. Visur pabrėžiama, kad 70 dienų – prieš gimdymą ir 56 dienos po gimdymo.
Vandenė02 parašė:
ar turit radusi straipsnį kuriuo remiatės? Aš niekur nerandu tokios informacijos, kad išėjus vėliau atostogos prasitęsia. Visur pabrėžiama, kad 70 dienų – prieš gim…
Visur pabrėžiama, kad dienos apskaičiuojamos kaip vienas bendras 126 dienų laikotarpis. Ir įstatyme taip rašo, ir praktiškai ėjau į NGA 37ių savaičių ir šios atostogos truko 126 dienas. Niekas į faktinę gimdymo datą nežiūri ir atostogų trukmės nekoreguoja pagal tai, ar Petriukas gimė 38 savaičių ir 2 dienų, ar 41 savaitės.
Petelnė parašė:
Visur pabrėžiama, kad dienos apskaičiuojamos kaip vienas bendras 126 dienų laikotarpis. Ir įstatyme taip rašo, ir praktiškai ėjau į NGA 37ių savaičių ir šios atosto…
Patvirtinu iš praktikos irgi - išėjau vėliau nei 30sav, bet NGA vistiek 126d 👍
Petelnė parašė:
Visur pabrėžiama, kad dienos apskaičiuojamos kaip vienas bendras 126 dienų laikotarpis. Ir įstatyme taip rašo, ir praktiškai ėjau į NGA 37ių savaičių ir šios atosto…
Persikasss parašė:
Patvirtinu iš praktikos irgi - išėjau vėliau nei 30sav, bet NGA vistiek 126d 👍
Ok, bet kai jūs sakot, kad yra skaičiuojamas bendras 126 dienų laikotarpis, aš suprantu, kad kalbat apie išmokas, o ne laisvas dienas? Nes nuo faktiškos vaiko gimimo dienos iškart prasideda vaiko priežiūros atostogos
Vandenė02 parašė:
Ok, bet kai jūs sakot, kad yra skaičiuojamas bendras 126 dienų laikotarpis, aš suprantu, kad kalbat apie išmokas, o ne laisvas dienas? Nes nuo faktiškos vaiko gimim…
Vpa prasideda kai nga baigiasi.
Vaikui gimus nga dar būni
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai