Magda Lena parašė:
Vieni sako palaukti, kiti sako, kad bandyti po pirmų mm. Mums užkibo po pirmų mm
O man nesiseke ... vasara persileidau ,tai iki dar nieko nepavyksta...
Magda Lena parašė:
Vieni sako palaukti, kiti sako, kad bandyti po pirmų mm. Mums užkibo po pirmų mm
aistiska114 parašė:
Nenuleiskite rankų
aš visą šį forumą jau perskaičiau po prieš savaitę vykusio persileidimo... deja taip nutinka... bet yra begalės puikių istorijų su sekančiais sėkmingais nėštumais, tai labai guodžia
Nida10 parašė:
Nenuleiskite rankųaš visą šį forumą jau perskaičiau po prieš savaitę vykusio persileidimo... deja taip nutinka... bet yra begalės puikių istorijų su sekančiais …
As vyliuosi kad kuo greiciau tai ivyktu,nes gasdina mano amzius,tai todel daugiau nerimo... man vasara bus 30
aistiska114 parašė:
As vyliuosi kad kuo greiciau tai ivyktu,nes gasdina mano amzius,tai todel daugiau nerimo... man vasara bus 30
O man bus 31
pastoja ir išnešioja sėkmingai dar ir 40metės. Viskas bus gerai
aistiska114 parašė:
Mane ir gasdina mano amzius 32 bus gruodi. buvo jau persileidimas geguzebuvoDabar laukiuosi ,bet ir tai baisu ,kad vel nepersileisciau,
aistiska114 parašė:
Nenusiminkite, man 38, bet vistiek tikimės dar vaikiuko, sėkmės ir jums 🌹
Greta117 parašė:
Nenusiminkite, man 38, bet vistiek tikimės dar vaikiuko, sėkmės ir jums 🌹
Tiek pat ir man bus kitamet ir vaikų vyresnėlių amžius toks pats.
Irgi tikimės dar mažiuko.
Mergaitės, čia tik jūsų galvose jums atrodo daug metų. Po 5 metų atrodys, kad 30 dar tiek mažai buvo ;)
SaulyteMamyte parašė:
Tiek pat ir man bus kitamet ir vaikų vyresnėlių amžius toks pats.Irgi tikimės dar mažiuko.
Geras koks sutapimas 😀 linkiu sėkmės 🌹 pagalvojus, jei būtų tik 30 cielus 8 metus dar turėčiau rezerve 😀
SaulyteMamyte parašė:
Tiek pat ir man bus kitamet ir vaikų vyresnėlių amžius toks pats.Irgi tikimės dar mažiuko.
Na tai jus turite vaiku, o as dar nei vieno. Noreciau bent dvieju vaiku.
blondinuke1 parašė:
Na tai jus turite vaiku, o as dar nei vieno. Noreciau bent dvieju vaiku.
Jūs jau laukiatės! ❤️🌸 Daugiau pozityvo 😉 viskas bus gerai! 😇 O antrą leliuką galėsite bandyti kad ir pametonuką
sakoma moterims lengviau pastoti po gimdymo, nes kūnas dar toj stadijoj pasiruošęs
aš su baimėm gyvenu taip pat... kada vėl pavyks kiek laiko teks laukti... o kai pavyks ar bus viskas gerai... po persileidimo visokių minčių blogų... bet stengiuosi jas vyti šalin
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai