Princesė 2022 parašė:
Na tikiuosi ir man visos malonios pasitaikys🙂
Uoj ten gimdžiau prieš 3m dabar tikiuosi pavyks vėl gimdyti Jonavoje
Visos sesutės labai draugiškos, padės viskuo kuo tik galės, kolektyvas tikrai super🙂
Žeimių g. 19, JonavaPrincesė 2022 parašė:
Na tikiuosi ir man visos malonios pasitaikys🙂
Uoj ten gimdžiau prieš 3m dabar tikiuosi pavyks vėl gimdyti Jonavoje
Visos sesutės labai draugiškos, padės viskuo kuo tik galės, kolektyvas tikrai super🙂
Gab.R parašė:
Uoj ten gimdžiau prieš 3m dabar tikiuosi pavyks vėl gimdyti JonavojeVisos sesutės labai draugiškos, padės viskuo kuo tik galės, kolektyvas tikrai super🙂…
Na tada ir aš ramiai lauksiu,nes nei vieno blogo atsiliepimo🙂
Princesė 2022 parašė:
Sveikos,gal galite patarti,nes pirmas gimdymas,ka susidėti į gimdykla? Gimdysiu Jonavoje🙂
Būtent į gimdykla naujagimiui paimkite kepurę, pampersa ir vilnojines kojinės. Sau pampersa, vandens, vienkartinius triusikelius, šlepetes ir telefoną. Naktinius duos ligoninės. Nelabai gražūs bet bent savų neistepsite.
Princesė 2022 parašė:
O dar idomu kaip su vestuviniu žiedu,kiek girdėjau gimdykloje negalima,bet bėda kad man jis niekaip nenusiima,nežinau ka daryti😓
Niekas nežiūrėjo ar yra žiedas ar ne.
Evelina11 parašė:
Niekas nežiūrėjo ar yra žiedas ar ne.
Ačiū,nuraminot🙂
GandruBelaukiant parašė:
Sveikos. Kiek kartu ir kas kiek laiko daro rhoskopus jonavos poliklinika,girdejau gine siuncia i ligonine ? Kaip ten?;)
Tarp 11 ir 13 savaites bei 18 ir 20. Jei yra indikacijų daro 32 sav ir dažniau
Princesė 2022 parašė:
Sveikos,gal galite patarti,nes pirmas gimdymas,ka susidėti į gimdykla? Gimdysiu Jonavoje🙂
Labas 🙂 as turejau viska susidejus i viena lagamina tai man ji paliko gimdykloj nes sake nera 5 tasiu tai gali prie lovos stoveti 😀 turejau naktinius bet jie dave savo sake cia savu nero ko terlioti 😀 man viskas labai greitai vyko , ejau du kartus i wc tai norejau pampersa uzsideti nes bego vandenys tai taip pat liepe pampersus taupyti po gimdymo ir dave palutes uzsikisti 😀 po gimdymo kol persirengiau tai paprase mazylio rubeliu tai per ta laika apvale ji ir aprenge. 🙂
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai