GyvenantiPuikiai parašė:
nes kartais nėštukėm kraujas bėga iš nosies, bet čia ne dėl prg, manau![]()
Ir as taip nemanau
GyvenantiPuikiai parašė:
nes kartais nėštukėm kraujas bėga iš nosies, bet čia ne dėl prg, manau![]()
Ir as taip nemanau
SeaSun parašė:
Nezinau kazkokia as gal super jautri hormonamsbet progesterona naudoju jau virs 10 dienu, o tik pries kelias dienas pasireiske ir vis stipreja pradzioj kresuliu…
Man ir labai sveikata durniavo, man bus pirma stimuliacija ovitrelle, dabar geriau prg, ir teplioja, laukiu mm.
Ir man panasu pirma stimuliacija nepavyko 11 dpo siand bet neiskentus pasidariau hcg tai maziau 1, tai vargu ar iki 15 dpo kol nutrauksiu prg kas cia dar gali atsirasti
nezinau kaip jus randat motyvacijos tiek bandyti man abejonės ar toliau stimuliuotis kazkaip ju metu daug pasaliniu pojuciu ir per sunku apie tai negalvoti visa ta menesi.
SeaSun parašė:
Ir man panasu pirma stimuliacija nepavyko 11 dpo siand bet neiskentus pasidariau hcg tai maziau 1, tai vargu ar iki 15 dpo kol nutrauksiu prg kas cia dar gali atsir…
dar tik pirma, nenuleiskite ranku
SeaSun parašė:
Ir man panasu pirma stimuliacija nepavyko 11 dpo siand bet neiskentus pasidariau hcg tai maziau 1, tai vargu ar iki 15 dpo kol nutrauksiu prg kas cia dar gali atsir…
Tikrai nenuleiskite ranku, man nepavyko pirma stikuliacija + IUI, o antra pasisekė kai buvo tik stimuluacija, bet tikrai padejo atsipalaidavimas, galvojau na jei IUI bepavyko tai tik stimuliacija tikrai nepaeis... ir tiesiog megavausi
negalvojau ir neturejau lukesciu.
SeaSun parašė:
Aš jau 3 turėjau nesėkmingas per paskutinius 1 metus... kažkaip tas noras turėt leliuką suteikia motyvacijos nepasiduoti ;) bet pirmas kelias dienas, kai supranti, jog nepavyko būna labai sunku. Nenuleiskit rankų! O šalutiniai visokie pojūčiai sekančia stimuliacija gali nebesijausti visai
Aciu visoms uz ikvepiancius zodzius
kazkaip kai nepavyksta paprastai, tai sulauki mm ir tiek, maziau to liudesio. O dabar gal prodecuros per daug vilciu suteikia, nes mano kaip ir matoma beda yra del antros fazes tai tikejausi kad kokybiskas folis uzaugs ir pavyks folis gerai augo gelivine buvo irgi gera. Antra faze irgi ilgesne su prg, bet va net ir pataisius bedas vis dar nieko. Man jau norisi is kart prie ivf eiti, nors ir ten tikimybe nera didele o ir nekompensuos man dar greit manau.
SeaSun parašė:
Aciu visoms uz ikvepiancius zodziuskazkaip kai nepavyksta paprastai, tai sulauki mm ir tiek, maziau to liudesio. O dabar gal prodecuros per daug vilciu suteik…
Kompensuoja praėjus dviems metams po Laparaskopijos
man dar metai laukia iki to. Jūs dėl antros fazės žrg galit naudot. Be stimuliacijų. O priminkit koks jūsų prg?
GyvenantiPuikiai parašė:
Kompensuoja praėjus dviems metams po Laparaskopijosman dar metai laukia iki to. Jūs dėl antros fazės žrg galit naudot. Be stimuliacijų. O priminkit koks jūsų pr…
O kas tas zrg gal galite patikslinti?
man nedaryta laparaskopija, pratekamumas geras, niekas ten nelenda kol kas ir net apie tai nekalba.. G nuomone viskas pas mane prateka, kas irodyta su pratekamumo tyrimu, kairej pusej foliai pagrinde auga o ta puse pratekejo net nespejo suziuret. Prg ne stimuliuotam cikle 7 dpo 39. Bet antra faze 7-9 dienos. Tai po tyrimo 7 dpo matyt krenta arba prie didesnio prg jau mm atkeliauja. BKT irgi matuoju, tai nespeja temperatura nukristi iki mm. Praeita cikla mm atejo 10 dpo, nuo 8 jau tepliojo.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
Tą ju…