vimbras parašė:
Bet kursuose sake, kad epiduras galimas iki 8cm. Veliau jau nebe..m
Nezinau gimdziau klinikose prie 4.5metu sake nesvajok jau perdaug atsidare tai teko atkenteti naturalu gimdyma......
vimbras parašė:
Bet kursuose sake, kad epiduras galimas iki 8cm. Veliau jau nebe..m
Nezinau gimdziau klinikose prie 4.5metu sake nesvajok jau perdaug atsidare tai teko atkenteti naturalu gimdyma......
RED666 parašė:
Man ir su 6cm nebeleido epiduro![]()
Man prie 7 cm leido epiduri.
Geguzinuke 2016 parašė:
Va del to as ir tariausi su gydytoja, kad va tokiu bajeriu nebutu... epidura gali saryti ir prie 10cm...![]()
gal ir gali daryt proe tokio atsidarymo,bet nepatartina.nes nejausit kada vaika stumti reik. pati sita dalyka patyriau,kai per velai suleistas epiduras,reik stumt,o as jokio saremio nejauciu.
Sveikos. Grizom po savaites laiko Mazylyje i namus. Visiskai nesigailiu savo pasirinkimo, likom patenkinti prieziura ir personalu. Daug teko bendrauti su naujagimiu skyriaus personalu, tai tikrai visi malonus, atsako i visus klausimus, paaiskina ka ir kodel daro. Su niekuo nieko nesitarem. Ir nieko nemokejom.
ug_ne parašė:
Sveikos. Grizom po savaites laiko Mazylyje i namus. Visiskai nesigailiu savo pasirinkimo, likom patenkinti prieziura ir personalu. Daug teko bendrauti su naujagimiu…
Daug gimdanciuju buvo?
ug_ne parašė:
Daug kiek supratau. Bet mes asmeniskai to niekaip nepajutom.
Aš kai gimdžiau, tą naktį gimė 7 vaikučiai, gavau vienvietę palatą, personalas ištisai ėjo klaust ar viskas gerai, ar sekasi maitint, ar neskauda ir pan. Man ir superinė priežiūra be jokių kyšių.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai