Edita. parašė:
Fu. Atėjo ir užteršė forumą nuo pat ryto![]()
![]()
![]()
Va ir pasiguosk forume... Tikejausi geru patarimu (o ju ir gavau). Kazkaip net nepagalvojau, kad moterys, o tuo labiau tuos, kurios planuoja vaikus, gali buti tokios pyktos...
Edita. parašė:
Fu. Atėjo ir užteršė forumą nuo pat ryto![]()
![]()
![]()
Va ir pasiguosk forume... Tikejausi geru patarimu (o ju ir gavau). Kazkaip net nepagalvojau, kad moterys, o tuo labiau tuos, kurios planuoja vaikus, gali buti tokios pyktos...
A-lita parašė:
Zinokit, pagal mano apskaiciavimus butu buve jau 5-6sav. Tai nemanau kad anksti nuejau. O nuejau ne vien del leliuko, bet man ir pilva tempia (nors tai kaip ir norm…
tai as ir sakau kad ne gines kompitencijoj 4 savaiciu sneket apie kazkoki nesivystanti, kai ji jo dar nemato. o savaites skaiciuojate nuo ov dienos ar nuo mm?
laser parašė:
tai as ir sakau kad ne gines kompitencijoj 4 savaiciu sneket apie kazkoki nesivystanti, kai ji jo dar nemato. o savaites skaiciuojate nuo ov dienos ar nuo mm?
Nuo mm skaiciuoju. Paskutiniu mm pirma diena spalio 5. Tai 5sav turetu buti. Ji mato 4 ir sako, kad vaiko dar nera. Na, galetu paaiskint, kad per mazas nestumas kad pamatyti. O tai is karto "nesivystantis", "negimdyvinis" Nu ir ka man daryti su tokiom naujenom? Eisiu hcg siandien darytis....
A-lita parašė:
Nuo mm skaiciuoju. Paskutiniu mm pirma diena spalio 5. Tai 5sav turetu buti. Ji mato 4 ir sako, kad vaiko dar nera. Na, galetu paaiskint, kad per mazas nestumas kad…
va del to jums ir 5 savaites, kai jums mm buvo 5 dienas tai ten zirniaus nebuvo ir per nevaisingas dienas iki vaisingu ir iki ov nieko ten nebuvo, del to jums jos ir ne 5
laser parašė:
va del to jums ir 5 savaites, kai jums mm buvo 5 dienas tai ten zirniaus nebuvo ir per nevaisingas dienas iki vaisingu ir iki ov nieko ten nebuvo, del to jums jos i…
Man primas nestumas, nieko labai tiksliai apskaiciuoti nemoku. Skaiciavau ir TD. Rodo 5sav ... Tuo labai, labai bijau prarasti ta leliuka. Tai ir nuskubejau pas gyd. Bet nieko, valar pagadinau nervus, siandien bus jau kaip ir aisku daug kas, kai gausiu hcg ats. Bet manau kad viskas bus ten bus gerai....
-burbė- parašė:
nu ką, prasidėjo 5d kančios
Nu labas, sunku pasakyt, lyg kazkas kliuna uz aklies, bet man visit kliuna
o pati matai kazka?
Justiko parašė:
Labas rytasryt mm, iš pradžių nusivyliau, nes nebuvo ryškios antros juostelės, bet islaukus 3min man lyg matos vaiduoklis? Pasakykite kad neisprotejau... P.…
Matos
neisprotejot
A-lita parašė:
Zinokit, pagal mano apskaiciavimus butu buve jau 5-6sav. Tai nemanau kad anksti nuejau. O nuejau ne vien del leliuko, bet man ir pilva tempia (nors tai kaip ir norm…
Labas rytas, na ir nuotaika ryte
Jus nesijaudinkit, as irgi uz tai, kad atsarga gedos nedaro
skauda - eini pas gyd. O jau mate, nemate kitas reikalas.
A-lita parašė:
Va ir pasiguosk forume... Tikejausi geru patarimu (o ju ir gavau). Kazkaip net nepagalvojau, kad moterys, o tuo labiau tuos, kurios planuoja vaikus, gali buti tokio…
Tegu išsilieja sau, jei taip norisi. Nekreipkit dėmesio..
Linkiu džiuginančių hcg rezultatų!
Piewa. parašė:
Nu labas, sunku pasakyt, lyg kazkas kliuna uz aklies, bet man visit kliunao pati matai kazka?
nieko nematau
Justiko parašė:
Labas rytasryt mm, iš pradžių nusivyliau, nes nebuvo ryškios antros juostelės, bet islaukus 3min man lyg matos vaiduoklis? Pasakykite kad neisprotejau... P.…
Vajej, idomu net pasidare, kaip cia klostysis :)) tikiuosi nesulauksi mm ir galesiu drasiai sveikinti
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
Pradejom Mokyt ant puoduko praitu metu gruodzio vidury. Per savaite ar dvi ''ikirto'' ka daryt. Ir koki menesi tobulai dare v…