Mickey parašė:
O tai del ko nustoja vystytis?
Tai gali buti del genetikos
Mickey parašė:
O tai del ko nustoja vystytis?
Tai gali buti del genetikos
Jurgulis parašė:
Sveikos, moterys. Turiu klausimą ir reikia patarimo. Kaip ir visada su vyru per ovuliaciją mylėjomėls, nes planuojame vaikelį. Po to, kaip visada vėl sulaukiau mėne…
Manau pirmą testą pasidarykit, jei neigiamas, tada pas gydytoją
Jurgulis parašė:
Sveikos, moterys. Turiu klausimą ir reikia patarimo. Kaip ir visada su vyru per ovuliaciją mylėjomėls, nes planuojame vaikelį. Po to, kaip visada vėl sulaukiau mėne…
Tai gal jei jau 38 cd ir nera mm yra paprasciau pasidaryt NT?
maciau IKI bent jau mano prie namu clear choise juosteles po ~90cnt 😏 o jei bus neigiamas tada galesit ieskot problemu ;)
kristina90 parašė:
Tai gal jei jau 38 cd ir nera mm yra paprasciau pasidaryt NT?maciau IKI bent jau mano prie namu clear choise juosteles po ~90cnt 😏 o jei bus neigiamas tada gales…
Jau prisipirkau šiandien vaistinėje testų. Tai žiūrėsiu ką rodys ryt ryte. Tik mane sutrikdė, tos buvusios mėnesinės. Dar nelabai esu įgudusi su tais skaičiavimais, tai ir norisi pasiteirauti
Jurgulis parašė:
Jau prisipirkau šiandien vaistinėje testų. Tai žiūrėsiu ką rodys ryt ryte. Tik mane sutrikdė, tos buvusios mėnesinės. Dar nelabai esu įgudusi su tais skaičiavimais,…
Galit nors ir dabar daryt,jei yra tai rodys
Kocia parašė:
Merginos, pas mane begalo didelis deficitas vitamino b9 ir b12..
Dbr antra diena kaip vartoju vitaminus, gal nepabeks zirnis nuo tokip didelio truk…
Tikiuosi nemaišau vitaminų, bet ar vartojate folio rūgštį? Ar vartojote, kai planavote?
dominykamac parašė:
Tikiuosi nemaišau vitaminų, bet ar vartojate folio rūgštį? Ar vartojote, kai planavote?
B9 ir yra folio rugstis
dominykamac parašė:
Vartojau,poto nustojau , dabar vel geriu
Kocia parašė:
Vartojau,poto nustojau , dabar vel geriu
Man ir folio didelis trukumas tai aš is pradziu naudojau 800 dabar tik po 400
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai