2020.08.07 12:51 (prieš 5 m.)
Believer parašė:
As irgi uzsirasiau pratekamumo tyrimui, kažkaip baisu, kad tik viskas butu gerai. Na bet dar 5d iki mm, labai tikiuosi, kad man jo nebeprireiks 😊
Pas mane visad 14d. O man tokie liudni prisiminimai... lygiai pries metus per savo vestuviu metines gavom II ... nezinau Ar galejo but Geriau . Iskart isvarem atostogu pasimegaut pailseti ,atsvesti ir apskritai palaimingas jausmas buvo ,deja..... Ir dabar vel ta diena arteja ... tik si karta mmm sav. Anksciau... Nu nezinau si karta nieko negalvoju kazkaip ir jokios nuojautos neturiu. Tik vis dazniau su tuo savo vaikeliu kalbu , galvoju kad kazko dar nepadariau kam veliau gali reiket laiko ... pvz. Vis tattoo atideliojau galvojau o jeigu tuo metu II ir nezinosiu...vis Neik I baseina ,dziakuzi Ar dar bet ka kur vis galvodavau o "jeigu " kazkaip viska meciau galvot ,pasidariau taip svajotas tattoo , pirtis ,baseinai.... Nu o tas mano vaikelis kaip vaiksto is paskos taip vaiksto.... mano vaikas dar kazkada sako ,Ar vaziuosim pas drauga jo ,sakau jo broliuka reikia aplankyti jo nauja . Kalbam...sako mano brolis irgi bus geras ! Sakau mes dar neturim! Sako turim turim tavo pilve tu tik dar nezinai! 🤯🤯🤯 vos is batu neiskritau 😂😂 kai dejau zliumbti , buvo kazkas cia apie Kaledas ;( dabar jau ne taip jautru ,bet ... KUR MUSU VAIKELIAI!!!❤️❤️🤰🏼