Pupsiks06 parašė:
Sveikos 🤭 Sakykit teigiamas ar vis del to isdziuvimo linija 😄
Man tj isdziuvimas atrodo
Pupsiks06 parašė:
Sveikos 🤭 Sakykit teigiamas ar vis del to isdziuvimo linija 😄
Man tj isdziuvimas atrodo
Vilma.vilma parašė:
Sveikos, žodžiu pranešiau šiandien vyrui apie naują nėštumą, nusiunčiau šitą fotkę, tai paskambino iškart ir sako, kad čia vienas brūkšniukas tik 😂 jetau kas tiems …
Kiek jums iki mm? kaip anksti parode jetau kaip fainiai 🤗🥰 jo vyrui ot visiskai teigiama pakisus buvau tj irgi nesuprato jiems elektronini nebent pakist tada supras 🤣
Westa parašė:
Atejo mano 1 siunta, dar 1 pakeliui 😵😵😵
Cia man uztektu pusei metu 😃🥰🙏 as testa darysiu porai dienu pries mm ir viskas, jeigu nieko tai lauksiu mm o kita menesi vel pasitikrinsiu pora dienu pries mm
ciklas reguliarus 🙏 sekmytes Jums dideliausios 🥰
Vilma.vilma parašė:
Sveikos, žodžiu pranešiau šiandien vyrui apie naują nėštumą, nusiunčiau šitą fotkę, tai paskambino iškart ir sako, kad čia vienas brūkšniukas tik 😂 jetau kas tiems …
Pas jus vyras 1 juostele mate, pas mane mate 3 😃😃😃 Nera tikslo jiems ta testa rodyti 😄
Vilma.vilma parašė:
Padidinimo stiklo appsa dar reikejo nusiusti 😅 Sveikinimai 🥰🙏
daughter parašė:
Laukiu prie kabineto apžiūrai kaip išsivalė (privačiai lankausi ) kažko baisus jaudulys kad kas ne taip bus🙈
Kaip Jums sekėsi?
Sandraaa1 parašė:
Kiek jums iki mm? kaip anksti parode jetau kaip fainiai 🤗🥰 jo vyrui ot visiskai teigiama pakisus buvau tj irgi nesuprato jiems elektronini nebent pakist tada supra…
As atsimenu kaip pastojau dariausi elektronini ir paprasta juostele
galvoju mmmm cia elektroninis parode 2-3 sav , pasiliksiu sita atminimui :))) praejo kiek laiko, draugei norejau pasigirti, pasiimu testa , tuscias ekranas 😅😅😅 tai gerai kad neismeciau juosteles su II 😁 tokia smagi istorija apie elektronini buvo :)) ismeciau lauk 😁
ruta.. parašė:
Sveikos mamytes gal kurei buvo panasei ,laukiuosi 21savaite vakar pradėjo skaudėti virs pilvo ten kur skrandis,panasei toi vietoi,pas daktare 21d tik :(gal kam pana…
Tai normalu gi, leliukas auga ir spaudzia vidaus organus tai ir sen ir ten gali paskaudet ;) jei jau labai ikyrus skausmas tada eikit pas gydytoja, visiskai neaisku kaip ten jums skauda
Sveikos, mes jau "išnaudojom" savo vaisingas dienas ir dabar laukiam, tačiau kaip tyčia užpuole pienligė, nestipri, bet erzina deginimas ir kiti simptomai
paskaičiau nereceptinių vaistų aprašus tai visų nerekomenduoja planuojant neštumą. Aš nežinau ar mums užkibo, bet rizikuoti irgi nenoriu. Gal žinot kokias žvakutes, kurias saugu naudoti?
Sandraaa1 parašė:
Kiek jums iki mm? kaip anksti parode jetau kaip fainiai 🤗🥰 jo vyrui ot visiskai teigiama pakisus buvau tj irgi nesuprato jiems elektronini nebent pakist tada supra…
Tiksliai nežinau, nesiekiau OV šį mėnesį, bet pagal TD už 2 dienų
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai