Westa parašė:
Atejo mano 1 siunta, dar 1 pakeliui 😵😵😵
Kitom neliks 😁😂
Westa parašė:
Atejo mano 1 siunta, dar 1 pakeliui 😵😵😵
Kitom neliks 😁😂
Barbora1 parašė:
Labas rytas! 🙂Man šiandien mm diena, bet vakar testas vos vos ten vaiduokli gal metė. Manau, kad nieko nėra, rodytu ryškiau..
Šiandien nesitestavot? Po nesivystančio ir abrazijos mm sulaukiau lygiai po menesio🙂
Pupsiks06 parašė:
Dar viena pasidariau 🙄 rezultatas po 20min o galima vertinti tik max 3min po 😔 Manau tikrai isdziuvimas... Mm tureti but 14d 🙂
Pabandykit kita testa,keistai rodo.
Barbora1 parašė:
Labas rytas! 🙂Man šiandien mm diena, bet vakar testas vos vos ten vaiduokli gal metė. Manau, kad nieko nėra, rodytu ryškiau..
Lygiai po 28d
Kas dar buvo labai idomaus su mano organizmu, kad pilvo pamaudimus pradejau jausti vakarais atsigulus i lova, arba siaip prigulus budama ramybes busenoje nuo gruodzio 26d. Kai mm sausio 5d. O siaip vkskas buvo kaip pries mm - spuogai, krutine, net mm diena atrode kad tuoj tuoj pratruks
iziurimesbi vaiduokli pamaciau sausio 3d
Avonuke parašė:
Šiandien nesitestavot? Po nesivystančio ir abrazijos mm sulaukiau lygiai po menesio🙂
Ne, kažkaio atrodo, kad neverta, nes nu vakar ten praktiškai nieko nerodė, akis laužyt reikia, įmetu testuka. Krutine tik vos padidėjusi, nėra praktiškai jokio maudimo. Ana kart kai buvau pastojusi tai krutine daaug jautresnė buvo. Tik va šonus skauda.. na gal reiks nusipirkt, rytoj ryte pasidaryt.
Barbora1 parašė:
Oho kaip negreit 😞
Aš irgi laukiu pirmųjų mm po nesivystančio, kuris pats valėsi 12.09, bet 12.29 dar darė abraziją. Tai net neįsivaizduoju koks bus ciklas, kas ir kaip🤔🤔 šnd ryte valantis popierius buvo vos vos rausvas
Inat parašė:
Nu va padariau testuka exakto, tai baltas baltutelis, tai reiskia ne melagiai jie)))
Nėra jie labai melagiai nes jei nėščia tai rodo teigiama jei ne neigiama tai nei kart manęs neapgavo 😅 o va bitute nors ne nėščia teigiamus metė pastoviai..
Uz valandos einu pas gine del kaklelio. Jetau kaip bijau sulaukt blogu ziniu,kad kaklelis netinkamas isnesiot leliuka....
Klyna taip pat visdar skauda,kirksnis tiksliau ir papilve astriai. Slapimas kazkoks drumzlinas,nesiuos kad patikrintu. Gaila echoskopo cia pas mus nera,tai vidaus paziuret negales 🙄
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai