panelejo parašė:
Sveikutės, mm turi prasidėti pirmadienį, bet nuo vakar labai pykina nieko nesinori. Šiandien pasidariau nt ir nieko. Lauksim pirmadienio žiūrėsim kaip bus. Mm regul…
Aš tai matau vaiduokliuka
panelejo parašė:
Sveikutės, mm turi prasidėti pirmadienį, bet nuo vakar labai pykina nieko nesinori. Šiandien pasidariau nt ir nieko. Lauksim pirmadienio žiūrėsim kaip bus. Mm regul…
panelejo parašė:
Man irgi pirmadieni turi,bet jau parode irgi tas pykinimas isdave tai linkiu to paties teigiamo atsakymo.
vasilavi parašė:
Pirmadienį pakartosiu testa. 😊
Atėnee parašė:
Man irgi pirmadieni turi,bet jau parode irgi tas pykinimas isdave tai linkiu to paties teigiamo atsakymo.
O kokį testa darėtės? Nes mane nuo vakar vakaro pradėjo pykinti tai iki pat dabar tai užeina tai praeina.
panelejo parašė:
O kokį testa darėtės? Nes mane nuo vakar vakaro pradėjo pykinti tai iki pat dabar tai užeina tai praeina.
Is drogo kur viena nare cia pasiule ankstesnese zinutese paziurekit,man rode kitur nerysku o va su situo ryskus buvo.
vasilavi parašė:
Aš irgi 🤭 linkiu, kad kitas būtų ryškuolis!
panelejo parašė:
Šitie nejautrūs, pabandyciau jautresni
bet jau matau ir siame
Gikante parašė:
Šitie nejautrūs, pabandyciau jautresnibet jau matau ir siame
Ryt užsuksiu jautresnį nusipirkti 😊
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai