Skaistuole parašė:
Labai džiaugiuosi dėl ryškejančių testukų! 🥰
Linkiu,kad issisprestu greit bedos ir atsipalaiduotumet🌷
Skaistuole parašė:
Linkiu,kad issisprestu greit bedos ir atsipalaiduotumet🌷
Kamilė18 parašė:
Aš kuo ilgiau žiūriu į C tada pradedu ir prie T matyt. bet čia gal jau akys mato ką nori![]()
Jautriausias tai yra viola - 5miu. Bet jis labai brangus, 9€, medicininis toks. O tada facelle yra 10miu, lygtais dar livsane rožinis irgi 10 miu. O visi kiti 20-25 miu, jei ne ankstyvi testai, tai pradeda rodyti kažkur tik mėnesinių metu arba vėluojant
tai va taip iš anksčiau gaudant su facelle geriau
ErikaH parašė:
Siuos esu darius velavus mm tai kai teigiamas tai teigiamas,parodo😅vaiduokliu gaudyme nezinau..🙊
Ačiū už palaikymą 🤗
Justina789 parašė:
O kaip jums panos atrodo matosi ar ne kažkas 😁 šiandien 12dpo
Per maniškį telefoną dar sunku kažką išžiūrėti, gal jei šviesos daugiau būtų nuo lango
Skaistuole parašė:
Aš atėjau paliūdėti. Ov turėtų būti šiom dienom, bet visiškai nebededu jokių vilčių į šį ciklą. 😔 taip atrodė vasara baigėsi, visi bėgimai, skubėjimas visur taip pa…
Vajeiiiiii... laikykiktės
linkiu, kad viskas išsispręstų į gera...
Kamilė18 parašė:
Merginos, taip visą dieną galvoju. Ar dar kiek vilties turiu.. 🥹 taip visai ne penktadienio nuotaika. 12dpo atrodo jau visai daug. Taip įdomu būtų išgirsti iš jau e…
Man vakar jūsų teste nesimatė nieko, bet šiandieniniame man jau kažkas šmėžavo. Tai dar tikrai turėkite vilties. Tikrai daug merginių, kurioms tik vėluojant rodyti pradėjo. Man kai buvo biocheminis, tai irgi vos matomas vaiduokliukas išlindo laaabai vėlai, jau vėluojant mėnesinėms. O tie neįprasti pojūčiai irgi gali šitą reikšti.
Skaistuole parašė:
Truputį banžiau macą paskutinį ciklą, dėl pojūčio potraukio nežinau, bet bandykit!!! Visada geriau kažką pamėginti. Tik po ov reikėtų nebegerti. Juolab, kad čia tikrai sveikas dalykas, blogiausiu atveju išsisiosit. Potraukį tikrai padidina raudono vyno taurė
Mano testų derlius pagausėjo. Jau kai pradedu kažką matyti, tai atrodo toks - nu dar vieną gal padarysiu, gal ryškiau bus. Na tai šiandieniniai visi kažką jau meta, gal tai ir išdžiūvimai, bet prieš tai dienomis tokių ryškių išdžiūvimų nebuvo, o čia dar visi trys, tai vilties turiu, kad kažkas kabinasi

Apatinis rapipreg šviežiai keptas
MrsRezidencija parašė:
Mano testų derlius pagausėjo. Jau kai pradedu kažką matyti, tai atrodo toks - nu dar vieną gal padarysiu, gal ryškiau bus. Na tai šiandieniniai visi kažką jau meta,…
Ryskekit ❤️
MrsRezidencija parašė:
Mano testų derlius pagausėjo. Jau kai pradedu kažką matyti, tai atrodo toks - nu dar vieną gal padarysiu, gal ryškiau bus. Na tai šiandieniniai visi kažką jau meta,…
Tikrai matosi visuose pakankamai aiškiai
MrsRezidencija parašė:
kabinasi kabinasi🥰🥰
MrsRezidencija parašė:
Rapi reg,man siandien jau lb ryskiai rodo,ryt pakartokit🤗
krisste25 parašė:
Ar 6dpo, 21cd progesteronas 21,5 yra tinkamas? Ar vistik neįvyko ovuliacija?
Mažokas progesteronas. 😊 bet ar ne 7 dpo jis daromas 🙄🤔
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai