Pašvaistė_ parašė:
Turiu tik bitute ir pregna 😁
Man tik testai kokia cista galėtų padarodyti 😆 buvo myliukas nesaugus tik po mm iš…
Turiu cista, tikrai testai nerodo jos
Pašvaistė_ parašė:
Turiu tik bitute ir pregna 😁
Man tik testai kokia cista galėtų padarodyti 😆 buvo myliukas nesaugus tik po mm iš…
Turiu cista, tikrai testai nerodo jos
Ragdoll parašė:
Turiu cista, tikrai testai nerodo jos![]()
Juokauju 😆 nieko tikrai nėra, čia tiesiog kažkas su skrandžiu negerai🫤
tarkuotassuris parašė:
Merginos, o jūs jaučiat fiziškai kai vyksta ovuliacija? Man šiandien ov diena, tai taip visą dieną maudžia kairėj pusės. Įdomu pasidarė ar čia susiję 🙂…
Man 24h skaudėjo kairį šoną. 🫣
tarkuotassuris parašė:
Merginos, o jūs jaučiat fiziškai kai vyksta ovuliacija? Man šiandien ov diena, tai taip visą dieną maudžia kairėj pusės. Įdomu pasidarė ar čia susiję 🙂…
Pries pirma dukra taip suimdavo skausmai arba viename sone arba kitame net negaledavau pastoveti.. o dabar mausdavo sona.
tarkuotassuris parašė:
Nieko beveik nejaučiu, o jei ir jaučiu tai nepasitikiu savo pojūčiais, nes jie labai chaotiški, pvz būna krūtine skausminga ir ciklo pradžioje, maudžia kaip prieš mm irgi dažnai dar iki ov. Ir stimuliuotam cikle nelabai atskyriau, ir paprastuose kazkoks chaosas 😁
Indrajja parašė:
Dabar vis galvoju, nu ar gali būt tokie melagiai su tokiu:
Man amedi, kur rodo iki menesiniu ten kelios dienos parode tik po ju termino 4d. Bitute parode diena po, rode tik cc ir pregna vaiduokliukus. O jau paskui kai krauja pasidariau net labai aukstas hcg buvo, nesuprasi tu testu🤦🏼♀️
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai