2024.03.10 20:51 (prieš 2 m.)
Spalvotuke parašė:
Turėjau 2 ankstyvus persileidimus dėl prg trūkumo, žinau ką sakau, nes man tai patvirtino 4 skirtingos ginekologės, prg 30 ir žemiau yra kritinis. Jis kintantis hor…
As zinokit visiskai nesu nusiteikus pries ta progesterona, pati ji vartoju su siuo nestumu, tiesiog stengiuosi mastyti racionaliai. Laukiuosi ne pirma karta, tai ne su vienu ir ne su dviem forumais uzaugom tai tu patirciu taip pat visokiu girdejus ir skaicius
taip pat pati po nesivystancio deliojausi, kad gal cia buvo nuo per zemo prg. Niekada netaupiau pinigu ant geru ir stipriu ginekologu, yoac po nesekmes, tai lankiausi ir pas Zeba, Zurman ir pas Minkauskiene ir visos kaip viena ta pati sake apie prg . Jusu atveju buvo ne vienas persileidimas na ir mstyt cia tas atvejis vienas is to tukstancio kaip man aiskino jos kur tkr butent prg itakoja persileidimus, taciau buvo pasakojus Zurman ir tokia istorija kur gamta tvarkesi kaip turejo tvarkytis, bet va del prg vartojimo kada jis nebuvo tikslingai paskirtas vystesi ligotas vaikiukas ir suejus 12 savaiciu reikejo vis gi atlikti valyma nes jam gimus nebutu suderinama su gyvybe, tai kad kartais gal taip turi buti. O del to prg db visi forumai apie ji kalba ir kaip saldainius dalina , tai nera sakdainis jis turi but skiriamas apgalvotai ir paskirtas daktaro, nes tai yra hormonas ir ne tik naudos gali duot, bet ir bloga padaryt kalbant apie ateiti :)Aisku suprantu situacijas kai va vakaro metu pradeda tepliot kaip va buvo vienai narei ir butent jis galbut ir isgelbejo leliuka ir laukti kitos d jau butu buve per velu
Bet taip pat va yra patirciu kaip mano artimos drauges kurios prg buvo 17 pagal va sitas kitas normas ir buvo viskas puikiai, taip pat va turim nare lapkrotinukuose kur jau prg pakrites iki 35 buvo ir taip pat ejo privaciai pas gine ir gera gine ir lygiai ta pati apie ta prg nauda ir jo kitima pasake ir jo neisrase ir viskas jai gerai
Suprantu Jusu nusiteikima pilnai, su tokiom patortim kitaip ir buti negali, tiesiog noriu pasakyti, kad tkr nevisais atvejais ir uzsimerkus cia ir db reikia griebtis to prg ir kad 30 prg kai normos nuo 14 tkr nera jau tas kur jau pasakys kad nestumui gresia persileidimas