Sandra988888 parašė:
Man 6dpo ir noreciau testus jau gadinti, bet dar per anksti😁 o ir jums jau krutine skaudi yra?😁
Man gal 3-4 dpo pasidare skaudi iki dabar, na bet man kiekviena men tas pats, anksti lb pradeda ir atleidzia tik susirgus
Sandra988888 parašė:
Man 6dpo ir noreciau testus jau gadinti, bet dar per anksti😁 o ir jums jau krutine skaudi yra?😁
Man gal 3-4 dpo pasidare skaudi iki dabar, na bet man kiekviena men tas pats, anksti lb pradeda ir atleidzia tik susirgus
pura_vida parašė:
Šiandien 7dpo ir jau baisiai nagai niežti testus traukt 🤓
Man 5 ar 6 nezinau tiksliai kiek dpo bet jau sugadinau viena siandien😀 db gadinsiu 31d bet manaudar vistiek anksti nes gera savaite iki mm liko
FoxLady parašė:
Tai jauciu ir as dabar kankinsiuos iki pat mm😁
Foxi parašė:
Man 5 ar 6 nezinau tiksliai kiek dpo bet jau sugadinau viena siandien😀 db gadinsiu 31d bet manaudar vistiek anksti nes gera savaite iki mm liko
O kada jusu mm turetu buti😊
Sandra988888 parašė:
Aha, krūtinė jautri, bet taip visada būna iki mm, tai per daug nepriskiriu nėštumo požymiams. Va kas įdomiau tai nuo vakar pilvą maust lengvai pradėjo ir baisiai viduriai užkietėjo 🧻 nors skaidulas geriu.
Norėčiau išlaukt ir naujųjų išvakarėse testuotis, kad žinočiau kokią šampę pirkt - su laipsniais ar be 😀
Mano mm numatomos tik sausio 4-5d
Sandra988888 parašė:
O kada jusu mm turetu buti😊
Mano sausio 5-6 turetu buti
pura_vida parašė:
Aha, krūtinė jautri, bet taip visada būna iki mm, tai per daug nepriskiriu nėštumo požymiams. Va kas įdomiau tai nuo vakar pilvą maust lengvai pradėjo ir baisiai vi…
Krutines maudimas visalaik po OV prasideda ir man iki pat mm tesiasi ir vis stipreja. Siuo metu pozymiu nestumo jokiu nejauciu. Ana cikla oj kiek visko jauciau ir nieko nebuvo🥹
Merginos, mano mm buvo lapkričio 12--17d,ciklas mano maždaug 34-35cd. Tačiau gruodžio 3-4 keli siuleliai buvo rusva, tuomet gruodžio 17-18d švelniai rusvas kraujas na lyg ir,ir tai tik valantis matėsi.. mm nėra, testą dariausi 20d ir 21d.. nieko tuščia, bet labai skauda krūtinę,ir lyg pamaudžia pilvo apačią.. vis dar laukiu 🥲 galvoju gal vėl reiktų kartoti testą 🫣
Foxi parašė:
Mano sausio 5-6 turetu buti![]()
Taip pat ir aš. Šiandien sugadintas- baltas, bet dariau ir ovuliacijos, skaičiau čia kažkur, kad kitoms ovuliacijos greičiau parodė, nei nėštumo. Tai ten buvo antra blanki juostelė, ne vaiduoklis, bet gal visą mėnesį taip rodo, nežinau😅 kurios su ovuliacijos testu nėštumą pagavo gal pasidalintų🤭
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai