Slapuke97 parašė:
Aš noriu pasisakyti irgi apie gimtadienius šventiniu laikotarpiu. Ne neduok tu Dieve... 🤣 man 28, esu gimus sausio 1d spėkit ar esu turėjus gimtadieni? Nope☺️ net 1…
Žinoma kiekvienas turi savo pasirinkimo teisę kada praleisti planavimo mėn ar du dėl tam tikrų aplinkybių... BET.. viskas priklauso ir nuo tėvų, kaip jie patys stengsis dėl vaiko gimtadienio 🤷♀️ mano sūnus turėjo gimti sausio 5d. Bet gimėm gruodžio 26. Taip, tai nėra "idealiausias" laikotarpis. Bet mes stengiames kiekvienais metais atskirti Kalėdas ir jo gimtadienį. Taip, mums ir kitiems šeimos nariams gaunasi brangiau, bet perkam atskirai dovanas Kalėdom ir užsiimamt Kalėdiška veikla iki Kalėdų, o 26ta yra JO diena. Visi namai papuošti gimtadienio dekoracijom, balionais, žaidimai visi susiję su jo gimtadieniu ir visas dėmesys skiriamas jo gimtadieniui. Vaikui 6 metai ir jis bent jau kolkas nesiskundė dėl to, visad laukia gimtadienio ir tą dieną mėgaujasi gaunamu dėmesiu ir gimtadienio dovanom 😊 su draugais/klasiokais gimtadienį atšvenčiam kitą dieną, jei yra kas nori ir gali atvykti 26tą dieną tai atvyksta ir švenčia kartu. Ką noriu pasakyti, viskas įmanoma, kai patys tėvai/šeima/giminės stengiasi ir nori, kad vaikas turėtų savo gimtadienį, nors ir gimė per šventinę dieną. Kartais tiesiog nepasirinksi, kada vaikai gims 🤷♀️ aišku, kaip ir sakau, jei yra noras praleisti mėnesį ar du planuojant, kad to "išvengti" tai valio, kiekvieno laisva teisė rinktis. Bet ne visad suplanuosi taip kaip nori 😊