Giedrė. parašė:
Gerai kad yra pastabių![]()
Aš pati tik po kokių 4h supratau
pasijuokiau iš savęs kokia aš žiopla. Nu arba mieganti dar buvau, kad pirmą pasitaikiusi griebiau...
Šiandien vakare kartojau, tai tušti kaip ir vakar 🤷♀️

Giedrė. parašė:
Gerai kad yra pastabių![]()
Aš pati tik po kokių 4h supratau
pasijuokiau iš savęs kokia aš žiopla. Nu arba mieganti dar buvau, kad pirmą pasitaikiusi griebiau...
Šiandien vakare kartojau, tai tušti kaip ir vakar 🤷♀️

BusKaipBus11 parašė:
O kuo jos istorija issiskyre?
Niekuo, tiediog bendraujanti narė ir tiek
čia daug merginų su panašiom istorijom, bet ji įsiminė nes dsug dalinosi viskuo
MamaBloom parašė:
Aš pati tik po kokių 4h suprataupasijuokiau iš savęs kokia aš žiopla. Nu arba mieganti dar buvau, kad pirmą pasitaikiusi griebiau...
Gaila, kad tušti. Bet gerai kad nenusiminėt
ne jums pirmai čia taip, patikėkit
Meteora parašė:
Sveikos, o nuo kada geriausia pradeti testuotis LH? Ar iskart po mm pradedat ar veliau?
priklauso nuo ciklo ilgumo, dazniausiai nuo 10 cd. Kadangi mano ov dazniausiai visada vyksta 13-14 cd, testuojuos nuo 11-12 cd
Nainaa parašė:
Ačiū merginos, ryt ryte kartosiu. Šiandien ryte dariausi,dar neigiamą rodė,aišku testas nėra jautrus. Galvojau nepirksiu NT daugiau,bet kažkokia nuojauta visgi nuga…
Aš pamenu Jūsų istoriją,pamenu kaip abi gaudėm vaiduokliukus.
Linkiu stipriai ryškėti.🙏🏼🥹
Meteora parašė:
Sveikos, o nuo kada geriausia pradeti testuotis LH? Ar iskart po mm pradedat ar veliau?
Aš pagal programėlę kai jau vaisingas langas dar 1-2 D palaukių ir pradedu
Giedrė. parašė:
Niekuo, tiediog bendraujanti narė ir tiekčia daug merginų su panašiom istorijom, bet ji įsiminė nes dsug dalinosi viskuo
![]()
Bet ji laukiasi, taip? Maciau pilvuka uzsidejusi 🙂
BusKaipBus11 parašė:
Bet ji laukiasi, taip? Maciau pilvuka uzsidejusi 🙂
kiek pamenu jo , tai matomai savo menesio grupeje daugiau bendru temu atranda, ne visos kurios pastoja cia lieka bendraut
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai