Pozityvioji parašė:
Pasidalinsiu ir savo naujienomis.
Pačioje nėštumo pradžioje dvigubėja kas 48-72 val., tai sakyčiau kol kas nereikėtų nerimauti.
Pozityvioji parašė:
Pasidalinsiu ir savo naujienomis.
Pačioje nėštumo pradžioje dvigubėja kas 48-72 val., tai sakyčiau kol kas nereikėtų nerimauti.
Nainaa parašė:
Sveiki. Man nedvigubėjo,buvo nesivystantis. Bet jums ne tiek ir daug trūksta iki padvigubėjusio skaičiaus,tai gal tiesiog lėčiau kyla. Linkiu,kad viskas susiklostyt…
Tikrai. Ir HCG dvigubėja kas 48-72h, tikrai nera tokios taisykles, kad butinai kas 2 paras, manau nera ko pergyventi, geri skaičiai
Pozityvioji parašė:
Kaip jums sekasi? 🌷
Ačiū už rūpestį! Šiandiena pradėjau kraujuoti, persileidimas.
Jums linkiu pozityviu minčių, viskas bus gerai
Gvimore parašė:
Ech, apgailestauju. Linkiu stiprybės.. 🫂
Labai sveikinu sulaukusias teigiamų, labai džiugu matyti! Lengvo Jums neštumo❤️
Na ką, mes pasidarėme pradinius tyrimus. Pas vyra viskas idealu, nėra prie ko prikibti. Pas mane viskas būtų gerai, apart feritino, dėja jis yra ties 14. Gal kas kėlėtės jį? Pas ginę už poros sav. Dabar nusipirkau papildus. Gal kas irgi turėjote ženą feritiną?
Gvimore parašė:
Užjaučiu 🥺
As vis dar be menesiniu ir be nt pora dienu🤣 3 dienas jausmas kad JAU SKAUDA JAU YRA bet isskyros baltos. Tik 1 plonas siulelis kraujo..ov aoie 18-19 vasrio. Jausmas TUOJ pramus jau 3 dienas..nt pries kelias dienas baltas. Jei ryt neprasides varysiu pirkt.nt.
Gvimore parašė:
Stipriai jus uzjauciu 🥺
Heidy16 parašė:
As vis dar be menesiniu ir be nt pora dienu🤣 3 dienas jausmas kad JAU SKAUDA JAU YRA bet isskyros baltos. Tik 1 plonas siulelis kraujo..ov aoie 18-19 vasrio. Jausma…
Man Ov 02.20 buvo, mm poryt programele rodo
Irgi visi mm pozymiai, nt tusti. Dabar tik kinietiskus dariausi, easyhome taupau kitam, jau Ivf ciklui..
Sky24 parašė:
Labai sveikinu sulaukusias teigiamų, labai džiugu matyti! Lengvo Jums neštumo❤️
turejau, 9 buvo berods. Pastoti pastojau, po kraujo tyrimu gine gelezies papildus israse. Nestumas nutruko bet nemanau kad del zemo feritino. Greiciau jau kazkas genetiskai negerai buvo.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai