Nainaa parašė:
Merginos,kurios turėjot abrazija, po kiek laiko jum grįžo mėnesinės?
40cd
Nainaa parašė:
Merginos,kurios turėjot abrazija, po kiek laiko jum grįžo mėnesinės?
40cd
Nepasiduodanti parašė:
Va va,man irgi antra diena žvėriškas alkio jausmas. Va darau vakariene ir net skauda skrandį kaip valgyt noriu. Nėra to buve niekad. Pietų aš išvos galiu nevalgyt,m…
Aciu dievui man sio simptomo nera 😂 o tai visai nupuščiau 😂 bandele ir salotos , tai reiks prisiverst kazka suvalgyt gryzus namo, nes silpna 😄 pirma nestuma rijau kaip apsėsta, +4 kg per 11 sav , pavyko nusimesti tik 2 kg 😄
ZauRe parašė:
Kelinta stimuliacija? Ir ar nemeginot keisti vaistu arba dadeti i pagalba kitus?
2 kartus leista ovitrellė. Kaip pirmą kartą gėriau po 1 tablete letrozole niekas iš viso neaugo. Dar papildomai bemfola leidžiuosi
Justė_22 parašė:
2 kartus leista ovitrellė. Kaip pirmą kartą gėriau po 1 tablete letrozole niekas iš viso neaugo
Ovitrele visada leidzia kad susprogdintu ir ivyktu ov, klausiau ar prie letrozole dar papildomai uzauginimui nieko neskyre, nes man pirmas ciklas apziure buvo 10cd tai buvo dar mazas 13mm berods, susileidau 13cd, tai manau kad nepavykes ciklas vien delto, kad neizaugo iki galo ten, o si karta atejau 11cd ir buvo dar mazesnis 11mm, tai antrai apziurai atejau 15cd ir buvo paauges 18,3mm, sprogdinau tapacia diena ovitreliu, jeigu nepavyktu si karta, tai gersiu vel letrozole ir nuo 6cd dar leisiuos gonali, bet tikiuosi neprireiks
ZauRe parašė:
Ovitrele visada leidzia kad susprogdintu ir ivyktu ov, klausiau ar prie letrozole dar papildomai uzauginimui nieko neskyre, nes man pirmas ciklas apziure buvo 10cd …
Nu tai aš dar papildomai leidausi bemfola į pilvą. 3-7c.d gėriau letrozole po 3 tabletes per dieną tai buvau nuvykus pasitikrint 12c.d buvo du dominuojantys folikulai 12.4 - 12.9mm. Tada 12c.d ir 13c.d leidausi į pilvą bemfola nuvykau 14c.d. pasitikrint vėl buvo jau folikulai 16.0 - 16.5mm. Dar susiledau tą dieną bemfola ir ant rytojaus ovitrellė
GretaC parašė:
Aš realiai esu susipažinusi nestumo metu su realiai visais simptomais, ir žinau kad 2-3 sav tikrai nieko nejauciau apart pilvo pūtimo ir visų gurguliavimu, alkio. J…
Ačiū! ❤️
Justė_22 parašė:
Nu tai aš dar papildomai leidausi bemfola į pilvą. 3-7c.d gėriau letrozole po 3 tabletes per dieną tai buvau nuvykus pasitikrint 12c.d buvo du dominuojantys folikul…
Sori, nemaciau pakoreguotis zinutes pries tai
Tai tikrai sunkiai auga kazko, gal dar kitu vaistu paskirs vietoj esamu, nezinau kaip ten yra, dar ne daug info sitame kelyje turiu, pas mane isvis endo cista viena didele d.p. Ir aplink ja uzauga dar 3 foliai kurie nepaauga ir neovuliuoja, nes endo trugdo, o k.p tai dominuojantis tik vienas.. kazkaip irgi sunkokai, bet manau jeigu dar keli ciklai, tai atrastume kas tinka ir kas padeda juos uzauginti
Kokybene parašė:
Labas, praeitą kartą parašius čia gavau daug žinučių bei atsakymų, kiekvienai atskirai neatrašiau, tad bendrai - ačiū Jums!![]()
Aš svajoju apie tokį, man ryškėjo ir išvis nublanko, bet šiandien diena streso darbe patyriau, sporte daug vandens geriau, dar neprarandu vilties, kad jis išryškės
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai