Bururu parašė:
Sveikos, o kiek laiko gali trukt akademinės atostogos?![]()
Priklauso nuo universiteto vidaus tvarkos. Dazniausiai max 2 metai. Bet gali buti ivariu isimciu, bet reikia jau eiti i univero administracija ir klausti kas kaip
Bururu parašė:
Sveikos, o kiek laiko gali trukt akademinės atostogos?![]()
Priklauso nuo universiteto vidaus tvarkos. Dazniausiai max 2 metai. Bet gali buti ivariu isimciu, bet reikia jau eiti i univero administracija ir klausti kas kaip
Sveikos busimos ir esamos mamytes,jungiuosi i jusu gretas ir as
Noreciau jusu pasiteirauti,kaip yra su valstybes ismokomis,jeigu visa laika studijuoju (dabar esu antrame kurse) ir niekada niekur nedirbau.Kokio dydzio mazdaug ismokos ir kas kaip?
Atleiskite,jei klausimas kartojasi,bet noris kuo naujesnes informacijos,o ir visu puslapiuku perskaityt nespesiu jau☺️
Justinai parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytes,jungiuosi i jusu gretas ir as![]()
Noreciau jusu pasiteirauti,kaip yra su valstybes ismokomis,jeigu visa laika studij…
Sveika
Nesu tikra kaip bus tavo atveju, bet kiek man teko susidurti, tai kol studijavau beveik nieko negavau. Na gavau tik vienkartine 72 eu pasalpa is seniunijos kai prasidejo dekretinis laikotarpis (todel kad nuolatiniu negavau) ir apie 400 eu gimus vaikui. Asmeniskai as buvau 4 kurse ir kovo menesi gime dukryte. Dirbusi buvau vasaromis ir ne tik nuo 17 metu bei turejau pajamu per autorines sutartis. Bet, kadangi per paskutinius 24 men nebuvau sukaupusi 12 men stazo, man niekas nepriklause.
Gimus vaikeliui ir pabaigus mokslus birzelio pabaigoje, jau galejau pretenduoti i ismoka. Dabar gaunu apie 130 eu i menesi, todel kad esu baigusi dienines studijas, esu jaunesne negu 26 metu ir paskutinius 2 metus neturiu 12 men stazo del studiju. Taciau, nuejus i sodra su darbuotoja reikejo gerokai pakovot kol leido uzpildyti prasyma, nes labai nenorejo to daryti
Tikiuosi suprasi, nelabai aiskiai viska parasiau
Gustė Pušelė parašė:
Sveika![]()
Nesu tikra kaip bus tavo atveju, bet kiek man teko susidurti, tai kol studijavau b…
Aha,aciu labai uz atsakyma,lyg ir viska supratau,kad tau mokejo nuo tada,kai gime vaikutis,po 130eu(cia apie nuolatines,ne vienkartines ismokas kalbu). Ir iki kiek laiko mokes tau po 130eu? Vieneriu metu?
Justinai parašė:
Aha,aciu labai uz atsakyma,lyg ir viska supratau,kad tau mokejo nuo tada,kai gime vaikutis,po 130eu(cia apie nuolatines,ne vienkartines ismokas kalbu). Ir iki kiek …
Iki 2 metų man rodos ;)
Justėaš parašė:
Sveikos mamytes, atleiskite , jei pasikartosiu. Studijuoju Klaipedos universitete esu 3 kurso nuolatiniu studiju studente ir laukiuosi. Ar gausiu kazkokius pinige…
Cia pora postu auksciau viska paaiskino guste pusele,kad nuo vaikelio gimimo iki 2 metu amziaus turetumete gauti po 140eu + vienkartines ismokos (80eu vaiko kraiteliui +400eu gimus vaikeliui)
Justinai parašė:
Cia pora postu auksciau viska paaiskino guste pusele,kad nuo vaikelio gimimo iki 2 metu amziaus turetumete gauti po 140eu + vienkartines ismokos (80eu vaiko kraitel…
O ar turi tam įtakos tai, kad aš neisiu motinystės atostogų ir tęsiu studijas ?
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai