Kaktuselis.telsiai parašė:
reik vakare prisėst ir peržiūrėti, nes darbo metu niekaip....![]()
Žvilgterk
vakare tada užsakyčiau...nes pristatymas gana nepigiai - 12 Lt...man dėl vieno žaisliuko biškį brangokai
Kaktuselis.telsiai parašė:
reik vakare prisėst ir peržiūrėti, nes darbo metu niekaip....![]()
Žvilgterk
vakare tada užsakyčiau...nes pristatymas gana nepigiai - 12 Lt...man dėl vieno žaisliuko biškį brangokai
sveikos mamytes
. norejau besilaukancioms mamytems pasiulyti ziemai paltuka
. pati vasario menesi gimdziau, tai specialiai buvau sau pasisiuvusi paltuka
. sakau gal kuri mamyte noretu? jeigu ka sudomintu atsiusciau nuotraukyte paltuko
mano pilvukas buvo nemazas, tai zinau kaip sunku buvo rasti ka nors silto
Sveikos! Jau tikrai pats laikas apie kaledu dovanas pradet galvot, paskui kai pasilieki paskutinei dienai, ne kas gaunasi.. as tai siemet savo panoms ir kriksto vaikams uzsakiau irankius su modelinu papuostus. Tokie faini man jie pasirode. Viena komplektuka jau atsiunte, dar trys uzsakyti. Man tie žaislai kažkaip nelabai, tam kartui, kol sulaužo.. Asta, o gal kokį žinai puspaliuką kur vyriškų rūbų yra. galvoju vyriškiui kažką reiktų nupirkt kaledoms
As is vis nematau paveiksliuko
www.hm.com/de/
bitute09 parašė:
sveikos mamytes. norejau besilaukancioms mamytems pasiulyti ziemai paltuka
. pati vasario menesi gimdziau, tai specialiai buvau sau pasisiuvusi paltuka
. sakau gal kuri mamyte noretu? jeigu ka sudomintu atsiusciau nuotraukyte paltuko
mano pilvukas buvo nemazas, tai zinau kaip sunku buvo rasti ka nors silto
![]()
sveikute na galetum i az atsiusti nuotraukyte ir kainyte ;) as gimdau kovo pabaigoje
labas rytas, net neitiketina, bet mano vaikas ter tik keleta zaislu sulauzes kol kas, nelauzo jis, o gal ir pripirkau kokybiskesniu. Daug pirkau devetu, bet geru firmu, laiko mums tie zaislai..
Asta parodyk, koki megztuka vyrui uzsakei? nes ir as esu nusiziurejus viena-idomu ar ne toki pati
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai