Mažylė1 parašė:
Ir man buvo kažkoks liūdesėlis, kai veikė labai hormonai, ir nesupratau kas su manimi vysta, kodėl esu liūdna, juk viskas gerai, yra vaikutis, taip lauktas, turėčia…
Salia hormonu pokyciu ir poilsio, miego trukumo, prie nuovargio ir jegu stygiaus kartais prisideda ir vitaminu trukumas, tokiu kaip vit D, gelezies, taip pat jeigu skydliaukes hormonai pakite. Pasidarykite siuos tyrimus, galbut ir tame gali buti jegu trukumo priezastis.
Pagalvokite ir apie pagalba, tarkim kad kazkas is artimuju paziuretu vaikuti kelias valandas kol jus pailsesit, pasnausit, nuveiksit tai ka megstat.
Jeigu pagalbos nera (kaip buvo mano atveju) - pagalvokite gal valandine aukle butu sprendimas.
Mes emem samdyti valandine aukle nuo 9.5 men, po 3-4h pora kartu per savaite. Pirmais kartais budavau kartu namie, tiesiog kitame kambaryje guledavau, ilsedavausi. Veliau jau palikdavau su aukle, isvaziuodavau i parduotuve, knyga paskaityti parke, i darbo pokalbius.
Pradejus dirbti, aukle sutiko priziureti vaika pilnu etatu. Ir net iki siol nuvezam pas ja vasara keliom dienom per savaite, nes vasara nera kur deti, ponaitis i stovyklas nenori, o namie visiems trinantis visa savaite non-stop ir man dirbant - man too much, pradeda stogas vaziuoti
Tik patarciau aukles ieskoti per agentura, ne per skelbimus, kad butu patikrinta, patikima, su rekomendacijom. Mes ieskojom per sia agentura: www.aukles.lt. Nepigu atranka, bet verta investuoti.
Taip pat pagalvokite gal noretumete su psichologu pakalbeti. Jeigu sudetinga isvykti is namu pas psichologa, yra online konsultaciju galimybiu. As dar nestumo metu kreipiausi i www.psichologas.lt puslapi, ir su tuomet paskirta psichologe bendrauju iki siol, pasikalbu kas 2-3 men, kai susikaupia visko per daug ir norisi issikalbeti
Labai jus suprantu ir stipriai apkabinu 🤗🤗🤗
Mamyste tikrai nera lengva, ir tai suprantama, bet po truputi po truputi jus atsigausit, sustipresit, pailsesit, ir gyvenimas vel atrodys sviesesnis 💗