Mergaitele parašė:
sveikos kaip jusu vaikuciai netampa jau sunkiau uzmigdyti nakties miegui?![]()
Labai sunkiai užmiega. Ypatingai jei dienos metu mažiau pamiega, manau tada pervargsta ir sunku užmigti😔
Mergaitele parašė:
sveikos kaip jusu vaikuciai netampa jau sunkiau uzmigdyti nakties miegui?![]()
Labai sunkiai užmiega. Ypatingai jei dienos metu mažiau pamiega, manau tada pervargsta ir sunku užmigti😔
Sveikos mamytės! Mes turėjome būti kavinukai tačiau gavosi taip, jog pasaulį išvydome vasario 27 dieną
esu ir Kovinuku grupėje
buvo atliktas cpo dėl sėdynės
žiūriu rašote dėl miego naktį, mums jau antra para yra sunku naktį išmiegoti, nei lovytėje nei pas mus lovoje netinka, pikta panelė nenori miegoti 🥲 šiandien lygiai 5 savaitės
važiuosime vizitui dėl skiepo
Gatita parašė:
mes jau atrodo buvom kaip ir isivaziave pamiegodavo nakti po 5 val, o dabar paskutiniu metu diena sunkiai valanda ismiega nebent lauke jeigu veziojam tai 2-3 val ismiega. o vakare uzmigdyti tai oh vargelis
Mergaitele parašė:
mes jau atrodo buvom kaip ir isivaziave pamiegodavo nakti po 5 val, o dabar paskutiniu metu diena sunkiai valanda ismiega nebent lauke jeigu veziojam tai 2-3 val is…
Vat ir mūsų panelė niekaip nesuprantu kas kartais jai trukdo dienom miegot. Vakar diena du kart i lauka ejom, bet vistiek max po valanda pamiegojo, bet ir tai veziojant ir dar su atsibudimais. Tai vakar vakare jau buvo sunku. 22:40 tik uzmigo.
Gatita parašė:
Vat ir mūsų panelė niekaip nesuprantu kas kartais jai trukdo dienom miegot. Vakar diena du kart i lauka ejom, bet vistiek max po valanda pamiegojo, bet ir tai vezio…
Su dienos miegu ir pas mus sunku, jei lauke būnam, tai dar nieko, išmiega net 3 val, bet namie labai sunku, jei ir miega, tai tik ant rankų
galvojau kad as cia viena tokia dabar ramiau paliko kazkaip kad viskas gerai nes atrodo miego nori ziovauja o uzmigti niekaip ant ranku nulauziu max 30 min ir akys stacios daugiau vel, vakar 3 valandas isvaiksciojom su vezimu du kartus buvo atsikeles
nakti jau miegojo po 5 valandas buvo ir 7 ismiegojes dabar vel kas 3 valandas keliasi daugmaz :/
na nieko toks laikas ateis ir kaip ismiegosim visa naktele
Nenustebinsiu - namie dieną irgi sunkiai miega
Kai nulūžta, tai tik ant rankų ar ant krūtinės, ir nors jau atrodo įmigęs gerai, bet tik perkeli į lovelę - 15min max ir važiuojam
Gerai, kad lauke miega normaliai bent, tai va laiko turiu pavalgyt nerydama maisto greituoju būdu.
Tik naktį pas mus max 3h kartą bvo 4h išmiegojęs, o šiaip 2-3h ir keliamės
koko_shanel parašė:
Nenustebinsiu - namie dieną irgi sunkiai miega![]()
Kai nulūžta, tai tik ant rankų ar ant krūtinės, ir nors jau atrodo įmigęs gerai, b…
Aš kaip Koko. Gal tik kelis kartus naktį miegojo 4 val. O siaip kas 2,5-3, bet manęs nevargina. Nes pavalgo per 10 minučių ir vėl greitai naktį užmiega. O va jau dieną kaip ir visos rašot - lauke ok, 3 valandas gali miegoti, o namie niekaip :))))) tai ir einam į ta lauką su vyru pasikeisdami 3 kartus
NaneNane parašė:
Aš kaip Koko. Gal tik kelis kartus naktį miegojo 4 val. O siaip kas 2,5-3, bet manęs nevargina. Nes pavalgo per 10 minučių ir vėl greitai naktį užmiega. O va jau di…
Aš jau irgi pripratau prie naktinio ritmo tokio. Pati atsikeliu automatu kas dvi h ir pasiruošiu maitint jau beveik, o vaikis būna miega dar 😅
Ai bet čia etapas neišvengiamas man atrodo, anksčiau ar vėliau išmiegos vis daugiau ir tiek.
Man dar visai gerai, kad nebūtina stumdyt vežimuko, kad miegotų. Apsuku ratą rajone valandėlę kokią, kad pati prasieičiau, ir grįžtu namo, mažį palieku palei langą kieme. Tai ir pavalgau tada ir arbatos KARŠTOS atsigerti galiu 😁 o tas parpia vežimuke ir geru oru mėgaujas. Gaila dbr mačiau lietų rodo vis šią sav
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai