Rutele93 parašė:
Jungiuosi ir as i jusu tema.![]()
Tik kad cia lb tylu kad ir prisijungei
Rutele93 parašė:
Jungiuosi ir as i jusu tema.![]()
Tik kad cia lb tylu kad ir prisijungei
Sveikos jo tylu čia labai
aš tai gerai gyvenu mergaitė mank surgo du mėn dabar tuf tuf jau sveika. O su dukros tėvu nebendrauju nei neprisiteisiau alimentų nes man nereik iš jo nieko ir neduosiu jam tėvystės. O ką aš jau šypsausi jau nori šalia vyro naujo
buvau baliuje atsipalaidavau išgėriau su savais draugais draugės su vyrais savo buvo o aš viena nu blyn galvoju aš ir vyro noriu
Charm parašė:
Sveikos jo tylu čia labaiaš tai gerai gyvenu mergaitė mank surgo du mėn dabar tuf tuf jau sveika. O su dukros tėvu nebendrauju nei neprisiteisiau alimentų nes ma…
Kiek pozitivumo lanai smagu girdet kaip taip saunuole
na jai Noras yra taip ir bus manau greit
Noranora parašė:
Kiek pozitivumo lanai smagu girdet kaip taip saunuolena jai Noras yra taip ir bus manau greit
![]()
Tai man vieną akimirką norisi kitą ne bet jau jaučiu kad atsigaunu po gimdyminio šoko nervų ir po skyrybinės depresijos
žodžiu merginos perėjau šūdą sunkų žinokit viskas bus gerai atsigausit tik reikia laiko
aš kartais taip paniriu į depresiją, kad net šakės. Bet susikuriu savo gražiausią iliuziją ir ja gyvenu. Žiūriu Itališką meilę kaip erzina ta tarneitė, bet tuo pačiu gražu meilė auaožavėjimas
Charm parašė:
Tai man vieną akimirką norisi kitą ne bet jau jaučiu kad atsigaunu po gimdyminio šoko nervų ir po skyrybinės depresijosžodžiu merginos perėjau šūdą sunkų žinokit…
Labai stipri esat saunuole
Noranora parašė:
Labai stipri esat saunuole![]()
O kaip jūs? Kaio jūsų nuotaika? Kaip jūs jaučiatės?
Charm parašė:
O kaip jūs? Kaio jūsų nuotaika? Kaip jūs jaučiatės?![]()
Na as su vyru gyvenu matau kad tie santykiai niekur nenuves 1 diena gerai 10 blogai o as jauciuos bejege primt sprendima
Noranora parašė:
Na as su vyru gyvenu matau kad tie santykiai niekur nenuves 1 diena gerai 10 blogai o as jauciuos bejege primt sprendima![]()
O prieš tai buvo geri santykiai? Gal yra tam priežasti, kad pašlyja santykiai? Gal nesišnekat? Atitolot?
Charm parašė:
O prieš tai buvo geri santykiai? Gal yra tam priežasti, kad pašlyja santykiai? Gal nesišnekat? Atitolot?
Jau nuo nestumo pradzios taip buvo naktim negrizimas moteru tiesiog bandom bet sunkiai gaunas
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai