Žakė parašė:
Buvau siandien pirmoj apziuroj, galvojau sirdis per gerkle islips per tas kelias selundes kol pamaciau kad vietoj😮💨 matesi mazutis trynio maisiukas, atitinka 5sav …
Ačiū, kad dalinatės, smagu girdėti, kad geros žinios
❤️❤️❤️
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįŽakė parašė:
Buvau siandien pirmoj apziuroj, galvojau sirdis per gerkle islips per tas kelias selundes kol pamaciau kad vietoj😮💨 matesi mazutis trynio maisiukas, atitinka 5sav …
Ačiū, kad dalinatės, smagu girdėti, kad geros žinios
❤️❤️❤️
Žakė parašė:
Pavyks ir jums🩷🩷🩷 tegul parskrendantys gandrai atnesa kuo daugiau geru ziniu🙏🏻 pries kelis metus kai atradau sia grupe, kiekviena istrorija, kiekviena komentara tie…
Dar tikrai daug prisiklausysit kas čia jūsų laukia, bet labai nuoširdžiai patariu nepriskirti sau. Nes gali būti, gali nebūti. 💛 Jau daug girdėjau ir atsimiegoti, nes paskui neišeis (lyg į priekį galima prikaupti miego), ir palauk kol vemsi (nevemiau), norėsi ko nors keisto, naktį į parduotuvę leksi ( visiškai nieko panašaus nėra), nemiegosi, naktim į WC lakstysi. Vieną kartą per naktį nueinu 🤣 o nerimas dėl patikrų bent jau man prasideda, kai lieka kelios dienos. Nes tiesiog labai rūpi ir jaudiniesi. Bet tikrai negyvenu nuo patikros iki patikros su didžiuliu nerimu ir galvojimu, o kaip ten yra. Pati pradžia gal labiau su įtampa buvo, nes toks jautrus laikotarpis ir lyg nežinai ką pasakys atėjus, nes supranti, kad visko gali būti. ☺️ Beeet tikrai gali nebūti kaip sako. Būkit kaip būnasi - tai jūsų nėštumas ir kiekviena išgyvenam savaip 🌞
laukimėlis_1 parašė:
Turiu klausimą, jei prieš fet būtų atliekamas pabraižymas, tai tada kėlimas nusikelia dar vieną ciklą? Ar viskas atliekama per tą patį ciklą
Nenusikelia
tai nėra kontraindikacija kėlimui
Žakė parašė:
Sveikinimai! 🤗🥰
SvKr parašė:
Dar tikrai daug prisiklausysit kas čia jūsų laukia, bet labai nuoširdžiai patariu nepriskirti sau. Nes gali būti, gali nebūti. 💛 Jau daug girdėjau ir atsimiegoti, n…
Tikra teisybė 😊
laukimėlis_1 parašė:
Turiu klausimą, jei prieš fet būtų atliekamas pabraižymas, tai tada kėlimas nusikelia dar vieną ciklą? Ar viskas atliekama per tą patį ciklą
Man dare du kartus pabraizyma. Viena pries ivf, tai dare apie 20cd ir tada kitam cikle ivf. Viską salde, nieko neleke tam pačiam cikle. Po 3 men dare fet. Ejau po 2 men, dare pabraizyma vel 20cd ir fet kitam cikle. Tam pačiam nedare. Santarose
Austeja_ parašė:
Nenusikeliatai nėra kontraindikacija kėlimui
![]()
Ji turėjo omenyje manau tai ar po pabraizymo tam pačiam cikle daromas įkeliamas. Tai ne, nes pabraizyma daro 20/21cd o įkėlimą mano atveju dare 20 cd tai tam pačiam cikle nesigauna niekaip
Frezija parašė:
Ga pamenate ar buvo kokie salutiniai vartojimo pozymiai jums? Iki kada teko gerti?
Nebuvo jokių šalutinių, bent jau nepastebėjau, o jūs kažką jaučiat? Geriau tikrai iki kokiu 11-12 sav. Bet mažint pradėjau nuo 8sav
Sveikos,
Esu po nesėkmingo antrojo ivf, gal kas turejo panašią situaciją.
procedūra nepavyko , po narkozės daktarui atejus pasake, kad neišgavo kiaušialąsčių, nes buvo vėl paaugintas folikulas ir kaip suprantu anksčiau viskas įvyko ir to pasekoje visi folikulai buvo netinkami procedura nepavyko, tad dabar po keliu dienų vėl pradesiu is naujo leisti vaistus ir kartosime, tik jau nebežinau kaip cia ka galvoti.
Eglute17 parašė:
Sveikos,
tiesiog gal nesuvaldyta stimuliacija
tikiuosi antras ivf praeis sklandziai
Sveikos,
Skaitau ir džiaugiuosi už tas, kurioms pagaliau pavyksta. Deja, mūsų 2 IVF vėl nesėkmingas, šaldyti neliko nieko. Pagrindinės problemos endometriozė, tiroiditas ir mažas AMH. Dar galvoju bandyti 3 ir paskutinį kartą, bet jau ne LT. Tik dilema ar Latvija ar Turkija? Kažkaip atrodė Latvijoje jau stebuklai ir daugumai pasiseka, bet skaitau, kad dauguma pas Fodiną gydosi, bet irgi nusiskundimų yra. Turkijoje kaip supratau irgi nelabai gilinasi kodėl nevyksta impaltacija. Gal kažkas irgi tokią dilemą turėjo ir ką pasirinkote? Žinoma ir fansuose klausimas, nes įsivaizudoju Latvija pigiau gautųsi (tilpčiau i kokius 6000?), Turkija jau be 10000 manau neprasisukčiau...Ačiū labai už pasidalinimus ir įžvalgas
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai