Vasara93 parašė:
Na ka, gavau ir as patvirtinima del musu embrionu - isviso uzsalde 18, 10 - 5 dienu, 8 - 6 dienos, nors jau vakar turejau tokia minti, del skaiciaus, kai gavau papi…
Oho koks rezultatas! Wow 💥 o kada daro pgta?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįVasara93 parašė:
Na ka, gavau ir as patvirtinima del musu embrionu - isviso uzsalde 18, 10 - 5 dienu, 8 - 6 dienos, nors jau vakar turejau tokia minti, del skaiciaus, kai gavau papi…
September7 parašė:
September! ar turite hcg?
Vasara93 parašė:
Super! O kada bus pgta atsakymai?
Vasara93 parašė:
Kas buvo kitaip, kad toks geras rezultatas? 😊 labai smagu už jus ❤️
September7 parašė:
Dabar paimta jau is visu biopsijos, ir pradesim testuoti po viena, testuosime tiek, kol gausime 2 tinkamus.
Inanana parašė:
Super! O kada bus pgta atsakymai?
Uz savaites pirmojo embriono, ir kas savaite vis po embriona 😊
sugar9 parašė:
Kas buvo kitaip, kad toks geras rezultatas? 😊 labai smagu už jus ❤️
Lyginant su pirmu IVF- pirmas IVF rekovelle 18, metrofem 75, stimuliacija 8 dienas, glucophage 500, 3 menesiai vitaminu tiek is mano tiek is vyro puses fhpro ir taike kamera atrinkti spermiukus. Si karta - rekovelle 12, letrozele 2x5mg, stimuliacija 10 dienu, 10 diena rekovelle isvis tik 6 ir letrozeles nebe. Atrenkat spermiukus taikyta kamera (kaip ir pirma karta), bet papildomai PICSI. Pasiruosimas siam IVF isvis truko tik 5 savaites ir dar per Kaledas buvo atsigerta po kelis kokteilius. Is vitaminu as geriau profertil women si karta nebe fhpro, ubiquinol 400mg papildomai ir glucophage padidino iki 1000. Vyras pirmas dvi savaites profertil men, poto su Fodinos paliepimu pakeiteme i proxeed, papildomai irgi ubiquinol 400mg , vitaminas E, na ir abiem omega abiejais pasiruosimais ir man dar NAC. As nuo nauju metu gluten free, dairy free, sugar free mitybos pradejau laikytis, eiti i pilates, ir pradejau su psichologe bendrauti, kas manau dar prisidejo prie geresnes psichologines busenos ir sutvarke mano prolaktina, o dar siaip net savaite pries IVF apsirgau, maniau viskas suknisiu, bet per pora dienu pavyko su daug arbatu susitvarkyti. Bet betkokiu atveju, visa stimuliacijos laika as labai ramiai i viska, savaite pries punkcija tupejau Rygos bute ir neejau i lauka net, nes bijojau isisirgti labiau
Kas konkreciai prisidejo prie tokiu rezultatu, nezinau - bet as padariau max ka galejau
ai dar - pirmu IVF 22 ispunktuoti, 18 brandziu, siuo kartu 32 ispunktuoti - 25 brandzios
Inanana parašė:
September! ar turite hcg?
Laukiu ir as jusu rezultatu 🌹🤞
September7 parašė:
Dar nėra, laukiu ir aš nerimauju 🤷♀️
O jus daretes santarose? Per kiek dazniusai ateina kraujo tyrimai? Daretes ir prg?
Inanana parašė:
O jus daretes santarose? Per kiek dazniusai ateina kraujo tyrimai? Daretes ir prg?
Dariausi Centro pol., man pakeliui i darbą, bet ten labai skirtingai visada ateina atsakymai.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai