Mūza parašė:
Ir finale liko vienas blastukas❤️ 3BA. Kažkaip po punkcijos buvo atrodo toks žinojimas jog realu jog turėsim tik viena. Dabar visos viltys į jį.🙏🏻
Kada kels? Siunciam geras mintis!
Mano didziausia svajone, tureti bent 1 blastuka..
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMūza parašė:
Ir finale liko vienas blastukas❤️ 3BA. Kažkaip po punkcijos buvo atrodo toks žinojimas jog realu jog turėsim tik viena. Dabar visos viltys į jį.🙏🏻
Kada kels? Siunciam geras mintis!
Wagamama parašė:
Tas tai taip, bet mano negausios. Mane labai nustebino tas straipsnis apie geležies perteklių, neva mergaitėms mėnesinės dėl jo net prasideda gerokai anksčiau, kas …
Kaip įdomu, aš retai darbe susiduriu su pertekliumi, trūkumas deja daug dažnesnis :/ Jūsų matomai kai negausios, tai ir atsargos geležies (feritinas) laikosi neblogai
Gaila tik, kad tą augalinę labai prastai organizmas pasisavina, nes jos struktūra mums negimininga, nors nemaža dalis atvejų jokios per žarnyną nepasisavina ir belieka lašinės😀
FoxLady parašė:
Sveikos, na as po vizto (Ivf nutraukem tai planuojam IUI), siandien 15cd ir dydis tik 11.5mm, kai iprastuose cikluose jau buna 13-14cd ov ivykusi.. Si cikla ir vais…
Oj tikiu kaip vargina tie vizitai.
Mes šįkart turėjom tris kas 2-3 dienas kol viską metėm ir nukėlėm kitam ciklui. Paskutinį kartą kai atėjau tai net NW apsauginis sako „o, jūs vėl čia?“ taip, vėl. 😃 Vat būna kažkaip kaip tyčia nevykę ciklai kai reikia
Senua parašė:
Man 2 val lašino, kaip pirmą kart. Buvo Monofer gal 8 ampulės paskirtos.
Ilgokai, 8 ampulės = 800 mg, iki 1000 mg galima sulašinti per 15-30 min.
FoxLady parašė:
Kada kels? Siunciam geras mintis!![]()
Šaldysime jį, nes buvo hyper rizika, kurios pavyko išvengti šį karta. 🙏🏻 Statistiškai žinojau jog realiausia jog liks 1-2. Man šokas po punkcijos buvo. Dabar tikrai visai džiaugiuosi jog užauginome blastuka. 🙏🏻 Ir tikrai palyginus kiek kiti turi praeiti iki to vieno blastuko, tai čia tikrai reikia džiaugtis. Stebiu Jūsų kelia ir linkiu, kad jis būtų kuo trumpesnis iki to sėkmingo blastuko.💗
Edel parašė:
Suprantu liūdesį ir nusivylimą, bet, kai pagalvoju, kad kažkam nė vieno nesigauna... pasidžiaukime už tai, kad jis yra. 🌸🫶
Būtent✨ Tikrai neliūdžiu ir esu dėkinga🙏🏻
Mūza parašė:
Šaldysime jį, nes buvo hyper rizika, kurios pavyko išvengti šį karta. 🙏🏻 Statistiškai žinojau jog realiausia jog liks 1-2. Man šokas po punkcijos buvo. Dabar tikrai…
Tikrai, palinkesiu ir as kad butu stipruolis 😊. Aisku visada norisi kuo daugiau kad tureti daugiau sansu..🌸
GiedreG parašė:
Tikrai, palinkesiu ir as kad butu stipruolis 😊. Aisku visada norisi kuo daugiau kad tureti daugiau sansu..🌸
Taip, labai norėjosi 2, bet ir vienas nėra 0.
Mūza parašė:
Taip, labai norėjosi 2, bet ir vienas nėra 0.![]()
Taip, tai visgi reali galimybė 😊
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai