Viltix parašė:
Negaliu patikėkti, bet kraujas rodo, kad hcg padvigubejo... suprantu, kad cia dar irgi nieko nereiskia, bet cia galbut bus pamokanti istorija, kad niekada nereikia …
Sveikinu! Kad tik toliau augų ir vystytųsi sveikas vaikutis
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįViltix parašė:
Negaliu patikėkti, bet kraujas rodo, kad hcg padvigubejo... suprantu, kad cia dar irgi nieko nereiskia, bet cia galbut bus pamokanti istorija, kad niekada nereikia …
Sveikinu! Kad tik toliau augų ir vystytųsi sveikas vaikutis
Senua parašė:
Aš Santarose viską darausi. Jie man ir pabraižymą darė, realiai net neklausė, ar noriu. O dėl klijų pasiūlė, embrionologė.
Manęs pirmą kart neklausė pabraižymo, pati nieko nebuvau domėjusis savarankiškai, tai aišku nebuvo net kalbos prieštarauti, antrą kart atsisakiau, nes man tiesiog labai skaudi ši procedūra, o kiek suprantu, nėra moksliškai pagrįsta, kad tikrai padeda. Dėl klijų- du kart niekas neklausė ir nesiūlė, trečią kart jau siūlė, bet atsisakiau, nes vėl gi, neradau patikimos info dėl veiksmingumo, mano draugė ėmė klijus, ir nepavyko.. Darausi viską Santarose pas G.
Viltix parašė:
Manęs pirmą kart neklausė pabraižymo, pati nieko nebuvau domėjusis savarankiškai, tai aišku nebuvo net kalbos prieštarauti, antrą kart atsisakiau, nes man tiesiog l…
o jūsų čia antras fet iš eilės? ar darėt pertrauką?
FoxLady parašė:
Džiaugiuosi jūsų rezultatais![]()
Aš ir pabraizyma ir klijus ėmiau. Tai kol kas viskas pavyko iš pirmo karto. Manes gydytoja klausė ar imsiu, net kelis kartus. Skaičiuojam savaites. Šią jau pirmą skanas buvo tai kol kas viskas gerai
Viltix parašė:
Čia prieš metus ar mažiau mačiau moters postą, kurios pirmas HCG skaičiukas buvo kažkas apie 20, berods 22, na iš mažųjų.. Bet po to įsivažiavo, trigubėjo, keturgubėjo ir vystėsi tas nėštumas😊
Tikiu ir linkiu, kad jums irgi taip būtų!🐣🪻
systeme parašė:
o jūsų čia antras fet iš eilės? ar darėt pertrauką?
Taip, antras be pertraukos, nes pirmas buvo biocheminis, man sake G, kad nereik pertraukos daryti.
Viltix parašė:
Aš tai į santaras nebevažiuoju dėl kosminių eilių, pralaukiau apie valandą. Pasidarau privačiai, hila arba rezus, rezultatai būna tă pačią dieną po piet. Sėkmės ryt…
Nu kur kosminės eilės - visada kiek eičiau max 15 min laukiau. Dažniausiai iškart išmušu ir einu
Mes dar tik ruošiamės stimuliacijai, bet atsirado nemažai nerimo… Vyrui buvo pakilusi temperatūra iki ~38 (laikėsi tik vieną dieną), ir dabar galvoju, ar tai gali turėti įtakos spermos kokybei 😔
Situacija tokia, kad ir taip yra blogesnė morfologija, todėl bijau, ar tas trumpas karščiavimas dar labiau nepablogins rezultato per punkciją…
Gal kuri nors buvote panašioje situacijoje dar prieš stimuliaciją?
Ar toks trumpas karščiavimas turėjo realios įtakos, ar visgi viskas buvo gerai?
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai