niekamnesakyk parašė:
Na jis isejo kad galetu issimiegot nes mes nakti neramiai dar miegam, o jam reik keltis i darbus, pailseti..ar nutinka taip kad vaikas maitinamas mp ismiega visa na…
Pas mus dar tokio stebuklo ner buve:)) bet kitom pasiseka
niekamnesakyk parašė:
Na jis isejo kad galetu issimiegot nes mes nakti neramiai dar miegam, o jam reik keltis i darbus, pailseti..ar nutinka taip kad vaikas maitinamas mp ismiega visa na…
Pas mus dar tokio stebuklo ner buve:)) bet kitom pasiseka
niekamnesakyk parašė:
Tikrai zinau yra tokiu vaiku
as saviski visad pamaitinus kilnoju i lovyte, nes tikrai nenoriu iki mokyklos su vaiku miegoti
suprantu pirmus menesius, na bet veliau man atrodo ir vaikui geriau atskirai
kastela parašė:
Pas mus dar tokio stebuklo ner buve:)) bet kitom pasiseka![]()
Man jau didelis pasiekimas jei pamaitintas apie 12val nakties ismiega iki 5val ryto
Bet 5val ar po 5val butinai atsikels
neringaterminaite parašė:
Man jau didelis pasiekimas jei pamaitintas apie 12val nakties ismiega iki 5val rytoBet 5val ar po 5val butinai atsikels
![]()
Palaukit, maniskis iki 5 menesiu irgi keldavos tik dukart valgyt, bet dbr miegas kur kas neramesnis - kartais ir po valandos keliasi...
niekamnesakyk parašė:
nieko panasaus dar nebuvo
. Laukiu vis ... tikiuosi kada nors vis tiek bus...
mes miegam kartu, pristumem tik lovyte, nueme viena krasta ir jei geresne naktis pavalges keliauja i savo lovyte, jei prastesne miegam tryse, aisku buna naktu, kad ir keturiese miegam, paryciais ateina antrasis sunus ir isitaiso i lovyte brolio
kas del valgymo naktimis, tai per metus laiko nei vienos nakties nebuvo,kad ismiegotu
jauciu dar greitai ir neivyks toks stebuklas
niekamnesakyk parašė:
O kazin kodel cia taip? Matyt nepasisotina, isalksta greiciau? Drauge maitina misinuku jos vaikas po 9val ismiega.. Aisku as nesigundau vien del miego, pamiegu dien…
Todel,kad misinukas sunkiai virskinamas,jis ilgiau uzsistovi skrandyje,tai ir valgo mazieji reciau,o mamos pienelis greitai suvirskinamas..
Mano jau įprasto lovytėj miegot. Nors ir tokia mažytė. O kartais šalia miega. Bet lovytės nesibaido.
Mamytės, gal kokių patarimų duosite, kaip saviškius pabudinat, kai bežįsdama užmiega? Pavalgo 5-10 min ir sminga. Nepadeda nei kojyčių kutenimas, nei žanduko baksnojimas
ka
lauruciukas16 parašė:
Dziaugiuosi, kad mano sugaistas laikas, nardant po interneto platybes, nenuejo veltui![]()
Tikrai nenuėjo! Jau užsipirkau Floradix'o
O Elevitą ir aš patenkinta vartojau vos ne visą nėštumą...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai