v.valio parašė:
tai kad 760 g . priaugot normalu tada tikrai? ar cia suklydai kaezka rasydama???
760 tai per du menesius tai ar normalu? Eisiu vel svert nesamone, gavau patarima duot misinio paziuret kiek isvalgys bet nenoriu
v.valio parašė:
tai kad 760 g . priaugot normalu tada tikrai? ar cia suklydai kaezka rasydama???
760 tai per du menesius tai ar normalu? Eisiu vel svert nesamone, gavau patarima duot misinio paziuret kiek isvalgys bet nenoriu
niekamnesakyk parašė:
Mano pupyte miegodama lyg sapnuoja kad zinda, judina apatine lupyte. Cia reiskia kad nepavalgiusi?
Cia normalu
sapnuoja kad zinda, maniskis ir dbr taip daro
Savrina parašė:
SOS, gal kam panasiai buna..maitinu tik MP, mazyle rekia, vel valgo, vel rekia, muistosi ir viskas nuo pradziu, istempiam taip max 5min bevalgant, o ir isalkus bun…
Atsiprasau, kad griztu prie sito klausimo ir vel. Po siandienines nakties kazkaip pagalvojau, kad zinot, nelabai yra kuo jus paguosti, nes toliau, nera lengviau. Net nezinau kada buvo lengviau, ar pradzioje, kai buvo jusu aprasyta situacija, ar dabar, kai vaikui 8,5 menesio, dygsta 4 is karto dantys, del to nusilpo imunitetas ir prikibo bjauri sloga, kuri kartu su dantim trukdo miegoti, o dar ir pienuka valgyti, ypac nakti. Diena irgi ilgai nepamiega, nes nosyte uzsikemsa. Purski juros vandeni, siurbi, vaikas verkia, o dar nantukai jam skauda. Nuo ranku negali paleisti diena, nes verkia, o sveria jau ne kaip 4 men vaikas. Nakti beveik be miego abu su vyru, vaikas keliasi kas 15-20 minuciu. Vaikas dar ir viduriuoja beveik, nuo tokio streso.
Nepagalvokit, kad skundziuosi, tikrai ne, isgyvensim sita laikotarpi, nes jis laikinas. Dabar yra kaip yra, o bus tikrai geriau. Bet nei anksciau nei dabar negalvoju nutraukt maitinimo MP. Nes vaikui to reikia, jam tai geriausia, o situacija pasikeis greitai. Vaika gimdydama suvokiau, kad bus tokiu paru, savaiciu, tad man tas priimtina. Aciu Dievui, maniskis sveikas ir man nereikia prie jo budeti diena nakti, o visa kita yra palyginus lengvai istveriama, jei darai tai del vaiko.
Stiprybes jums.
sandraireland parašė:
As geriu pregnacare irg Geriau nestumo metu
Na, Jusu reikalas ka gerti
Asmeniskai as savo organizmo nenuodiju
lauruciukas16 parašė:
Na, Jusu reikalas ka gertiAsmeniskai as savo organizmo nenuodiju
![]()
Nors ne visai ta tema, tačiau ar čia tik šie vitaminai tokie baisūs, ar dauguma, kurie skirti nėščiosioms? Nes pati vartojau Elevit, kažkaip tada nekilo abejonių, kad nereikėtų jų vartoti. Tačiau dabar jau negera daros pagalvojus
Mary.S parašė:
Nors ne visai ta tema, tačiau ar čia tik šie vitaminai tokie baisūs, ar dauguma, kurie skirti nėščiosioms? Nes pati vartojau Elevit, kažkaip tada nekilo abejonių, k…
Lengva suzinoti issistudijavus sudeti
www.medsafe.govt.nz/profs/datasheet/e/elevittabwithiodine.pdf ar cia sitie vitaminai? Jei taip, tai kelios sededamosios dalys net tokios pat, kurias istudijavau. Panasi sudetis i pregnacare. Pasiskaityk ir ismesi juos is siuksline
Juokingiausia tai, kad atsiranda tokiu, kurioms nepatinka zinoti, kad vartoja tikra s... jau buvau uznyksciuota, nors pateikiau info issamia, bet ne visiems tai idomu
Slyvaitė parašė:
Vaje... Tikrai ne kas... Gerai,kad as ju tik viena paka isgeriau, o paskui kazkaip naturaliai net nesinorejo ju pirkt nors dar situ blogu atsiliepimu nebuvau girdej…
Dziaugiuosi, kad mano sugaistas laikas, nardant po interneto platybes, nenuejo veltui
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai