vredzina parašė:
ten i kateteri tokie waistai kad galwa ima swaigt.kaip girta jautes;D taip nuo skausmo
tai tai ir vadinasi intravenine epidura arba intravenine nejautra, jie veikia atpalaiduojanciai, kad galima butu pailseti tarp saremiu
vredzina parašė:
ten i kateteri tokie waistai kad galwa ima swaigt.kaip girta jautes;D taip nuo skausmo
tai tai ir vadinasi intravenine epidura arba intravenine nejautra, jie veikia atpalaiduojanciai, kad galima butu pailseti tarp saremiu
Agneta26 parašė:
tai tai ir vadinasi intravenine epidura arba intravenine nejautra, jie veikia atpalaiduojanciai, kad galima butu pailseti tarp saremiu![]()
bet ne i nugara
Džene parašė:
Del soskytes"Mamos zurnalas" 2012 lapkritis
Raso kaip nera gerai nei soskyte nei vaiko zindymas is buteliuko del ivairaus laipsnio sukandimo nenormalumu... Ydingas V formos gomurys, atviras sukandimas... Zodziu as pries soskytes nuo siolnors ir mano sunus neeme soskytes ir nemokejo valgyti is buteliuko iki 7iu men, taigi buteliuko mums trumpam tereikejo, o del soskytes tik dziaugiuosi
Beabejo del buteliuko neisvengiama kai to reikia, bet del ciulptuko tikrai galima ir be jo prasiversti, atrasti kitu nuraminimo budu kad tik issivystytu kuo normalesnis leliuko sakandis bei gomuriukas
![]()
As irgi nesiulau soskyciu savo mergytei, plius jauciu nereiketu pirmomis dienomis, geriau nuo kokiu 2 men.
violiux parašė:
Ir mane vargina netikri saremiai, pirma nakti po savaites laiko ju nejauciau, net keistaTau tai nors tikrino gimdos kakleli as uzvakar buvau nieko man netikrino, as is vis gal tik viena karta pas ji kedeje sedejau, ir tai eme tepineli nestumo pradzioje va taip va
, sako nera ten ko lysti jeigu viskas gerai ir niekuo nesiskundi, as jau tikrai galvojau apziures pasakys kaip ir ka, bet nieko, na tikekimes jie geriau ismano savo darba nei mes su komentarais
![]()
Jo kantrybes, bet ta kantrybe taip senka jau!greiciau viskas prasidetu ir per sventes namuose buciau, eisiu siandiena i kiema pasivaikciosiu daugiau gal geriau bus
![]()
manes irgi netikrina, vieninteli karta tepineli paeme ir viskas. taip pat sako gydytoja, kad ner ko list ten. Tai siek tiek ramiau pasidare paskaicius, kad ne mano vienos gydytojos poziuris toks :))
shipra parašė:
ojei koks nuostabus mazylis, ir i du delniukus telpa![]()
i viena delniuka uzpakaliukas, i kita galvyte!
viskas bus gerai, laikykis ir buk stipri, jam taves reikia labiau negu tu gal pagalvotSekmes jusu seimynelei!
![]()
dėkui žinau kad jam manęs labai reik,todėl kad ir kokia be jėgų būnu siplna bloga vistiek vaiką nešioju,laikau juk maitinu ir pati,tai išvis be krūtinės negali,diena kas tris valgo,naktį kad dvi,kas valanda net
Kaip smagu girdeti, kad musu jau daugiau!
Dabar tik pailsekite po gimdymo ir antra savaite bus lengvesne. Man jau viskas uzgyja, tai maziau skausmo ir daugiau energijos turiu. Mano mergyte taip pat daug valgo, rodos ta ir tik darau, plikais papais po namus, vyras jau net nekreipia demesio, sake papu atsiziurejo
Vakar vaziavom pasirodyti po savaites vaiku daktarui, tai sunerimo del to, kad mergyte siek tiek geltona, eme krauja is venos, vaje kaip verke, man sirdele plyso
Kraujo tyrimas nera blogas, siek tiek padidėjęs bilirubinas, bet nedaug, liepe laikyti prie lango, tai mano mergyte siandien visa diena prie lango tik su pampersu
Ryt vel eisim pasirodyti, tikiuosi mazeja tas kiekis ir nereikes jiems daugiau jos badyti
dar karteli sveikinu naujas mamytes!!!!
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai