sakalauskieneviktorija parašė:
Sveikos busimos mamytes geguzinuku, kaip jauciates?![]()
Sveika, po truputi, didejam, augam ir tiek
kaip pati jautiesi?
Sveikos busimos mamytes geguzinuku, kaip jauciates?![]()
Sveika, po truputi, didejam, augam ir tiek
kaip pati jautiesi?
as vaikucio sirdeles klausiausi ne tuo specialiu aparatuku, bet stetoskopu (kur medikai nesiojasi sirdziai klausyti).
o siaip savijauta nebloga, tik greiciau pavargstu ir miegas ima ziauriai.
Noriu klausti mamyciu, ar planuojate lankyti teveliams skirtus kursus? Gal jau esat issirinkusios?
rami.j parašė:
Sveika, puikiai!![]()
Kaip jus?![]()
normaliai, labai puikiai nera labai sunku su sveikata, spaudimas zemas ir pilva paskausta
MerGYtEaa parašė:
Sveika, po truputi, didejam, augam ir tiekkaip pati jautiesi?
![]()
nu mes ir didejam puciames
ar jauciat judesius mazylio? mano tai buna kai ramiai guliu kai isprotejus duodasi
net jau per pilva matosi kai kur gerai isiremia ar sujuda pilvas
relusi parašė:
as vaikucio sirdeles klausiausi ne tuo specialiu aparatuku, bet stetoskopu (kur medikai nesiojasi sirdziai klausyti).
o siaip savijauta nebloga, tik greiciau pavargstu ir miegas ima ziauriai.
Noriu klausti mamyciu, ar planuojate lankyti teveliams skirtus kursus? Gal jau esat issirinkusios?
Sveikute, rimtai girdisi ??? nes as pries kaledas bandziau klausytis nieko negirdejau.. reikes vel pasiskolinti :)) kursus lankyti planuojam bet nemano iniciatyva. maniskis labai nori i vaiko prieziuros kursus nes sake nemoka nieko ir bijo labai tai i siuos ir eisim
o visa kita manau nera butina. kaip zindyti labai puikiai isaiskina seseles, parodo ir t.t beto kai turesim vaikeli rankose viskas bus kitaip ir viskas pasimirs.
nu mes ir didejam puciamesar jauciat judesius mazylio? mano tai buna kai ramiai guliu kai isprotejus duodasi
net jau per pilva matosi kai kur gerai isiremia ar sujuda pilvas
![]()
Gaila, bet nejauciu dar mazylio
chruste parašė:
Sveikute, rimtai girdisi ??? nes as pries kaledas bandziau klausytis nieko negirdejau.. reikes vel pasiskolinti :)) kursus lankyti planuojam bet nemano iniciatyva. maniskis labai nori i vaiko prieziuros kursus nes sake nemoka nieko ir bijo labai tai i siuos ir eisimo visa kita manau nera butina. kaip zindyti labai puikiai isaiskina seseles, parodo ir t.t beto kai turesim vaikeli rankose viskas bus kitaip ir viskas pasimirs.
Pavyzdziui as per ta aparaciuka nieko negirdziu, bet vyras visada girdi, po to pasakoja man ka girdejo. As girdziu tik skrandi kaip jis virskina ir savo pulsia, jokiu kitokiu garsu as negirdziu. O vyras sako kad girdi vandens kaip taskejima ar kazkaip panasiai, vakar vakare girdejo kaip spyre keleta kartu
tai toks baltas pavydas apima kad jis girdi o as ne
MerGYtEaa parašė:
Pavyzdziui as per ta aparaciuka nieko negirdziu, bet vyras visada girdi, po to pasakoja man ka girdejo. As girdziu tik skrandi kaip jis virskina ir savo pulsia, jokiu kitokiu garsu as negirdziu. O vyras sako kad girdi vandens kaip taskejima ar kazkaip panasiai, vakar vakare girdejo kaip spyre keleta kartutai toks baltas pavydas apima kad jis girdi o as ne
![]()
Sveikos merginos
Su Naujais 2013m.
Koki Jus aparata turite? ( cia tas kur sirdies tonusus matuoja?)
As su pirmu visai nieko nejauciau, o dabar jau bandaus issiklausytis kaip spardosi. 10d. eisim pas gine tai ir sunus (pagaliau pasakem) su vyru kartu eis, nes labai nori pasiziureti.
O kaip jums pilvukai ar jau labai pastebimi? Maniskis tai atsokes ir kartais kai staigiai sujudi suskausta sone. Ir vel krutine jautresne pasidare.
Ar nesiojate kelnaites ar dirba besilaukiancioms?
O skaiciau del vaikelio lyties diskusija Jusu, kad abortu daugeja ir panasiai , mano nuomone jeigu zmogui vaiko nesinori tai jis tik jesko priezasties kaip atsikratyti.
Man pvz; pasake gine kad bus
labai faina pirmas berniukas, antra mergaite tiesiog kaip pagal uzsakima. Nors jeigu ir
butu irgi faina du broliai, savrbu, kad sveiki. Maniske gine. manes paklause ar nori zinoti kas bus, as ir atsakiau kad aisku, o su sunum labai norejau suzinoti kas bus bet jis iki gimdimo slepesi.
Liucyfer parašė:
Sveikos merginos
Su Naujais 2013m.
Koki Jus aparata turite? ( cia tas kur sirdies tonusus matuoja?)
As su pirmu visai nieko nejauciau, o dabar jau bandaus issiklausytis kaip spardosi. 10d. eisim pas gine tai ir sunus (pagaliau pasakem) su vyru kartu eis, nes labai nori pasiziureti.
O kaip jums pilvukai ar jau labai pastebimi? Maniskis tai atsokes ir kartais kai staigiai sujudi suskausta sone. Ir vel krutine jautresne pasidare.
Ar nesiojate kelnaites ar dirba besilaukiancioms?
O skaiciau del vaikelio lyties diskusija Jusu, kad abortu daugeja ir panasiai , mano nuomone jeigu zmogui vaiko nesinori tai jis tik jesko priezasties kaip atsikratyti.
Man pvz; pasake gine kad buslabai faina pirmas berniukas, antra mergaite tiesiog kaip pagal uzsakima. Nors jeigu ir
butu irgi faina du broliai, savrbu, kad sveiki. Maniske gine. manes paklause ar nori zinoti kas bus, as ir atsakiau kad aisku, o su sunum labai norejau suzinoti kas bus bet jis iki gimdimo slepesi.
sveikute as nusipirkau kelnaites specialias nesciom uz 17lt medvilnines, siaip patogu su jom,nes kitos paprastos spaudzia man pilvo apacia. Sitos yra auktos,ant viso pilvuko dabar galiu uzsitempti,dar galvoju pabandyti zemas tokias bet nzn kaip bus su jom. O siaip ziurineju pirkdama kokios gumeles isiutos,kokia medziaga,gali tarp paprastu rasti tokias su kuriom bus patogu. Pvz: ikiuke uzmaciau kelnaites uz puse kainos db po 3,99lt,pasiziurejau,ir pasiemiau,ir esu lb patenkinta,tikrai patogios nieko nespaudzia,dar ir dydi truputi didesni pasiemiau.
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…