chruste parašė:
www.15min.lt/ji24/straipsnis/namai/vaikai/stilingas-naujagimio-kraitelis-551-307318 nezinau matet ar ne bet labai daug mielu daikciukuapie medeli ant sienos prie komodos ir as galvojau labai grazu
![]()
man tai tas eziukas fainas
chruste parašė:
www.15min.lt/ji24/straipsnis/namai/vaikai/stilingas-naujagimio-kraitelis-551-307318 nezinau matet ar ne bet labai daug mielu daikciukuapie medeli ant sienos prie komodos ir as galvojau labai grazu
![]()
man tai tas eziukas fainas
lina1984 parašė:
eikit jau kokios jus mociutes abi su liucifer,nedaug dar tu metu o kai bus jau kokie 60 tada jo,bet ir tai dar paziurejus kokios siolaikines tos mociutes kietos yra tai tik pavydet galima![]()
![]()
busim jaunos mociutes...mano sunus kai bus pilnametis man tebus vos 36...tai kokia senatve,cia tik gyvenimo pradzia
Vis paskaitinėju gegužiukų forumą tad nusprendžiau parašyti. na ir mes pasaulį turėtume išvyksti gegužės mėn. Šiandien kaip tik buvau pas gydytoją tai echoskopą darė, sakė turbūt mergaitė (nelabai norėjo rodytis)
o apie pilvo šokius tai čia ko gero smagiausias dalykas- šiandien kai darė echoskopą ir užlašino to gelio tai ojei kokie šokie vyko, visas pilvas judėjo krutėjo į visas puses
taip smagu buvo
MayFLower parašė:
Vis paskaitinėju gegužiukų forumą tad nusprendžiau parašyti. na ir mes pasaulį turėtume išvyksti gegužės mėn. Šiandien kaip tik buvau pas gydytoją tai echoskopą darė, sakė turbūt mergaitė (nelabai norėjo rodytis)o apie pilvo šokius tai čia ko gero smagiausias dalykas- šiandien kai darė echoskopą ir užlašino to gelio tai ojei kokie šokie vyko, visas pilvas judėjo krutėjo į visas puses
taip smagu buvo
![]()
o kada geguzes?man tai geguzes 5 arba balandzio pabaigoj...
MayFLower parašė:
Vis paskaitinėju gegužiukų forumą tad nusprendžiau parašyti. na ir mes pasaulį turėtume išvyksti gegužės mėn. Šiandien kaip tik buvau pas gydytoją tai echoskopą darė, sakė turbūt mergaitė (nelabai norėjo rodytis)o apie pilvo šokius tai čia ko gero smagiausias dalykas- šiandien kai darė echoskopą ir užlašino to gelio tai ojei kokie šokie vyko, visas pilvas judėjo krutėjo į visas puses
taip smagu buvo
![]()
sveika prisijungus
manau daug cia yra tik paskaitanciu,tik neraso,gal minciu nera
mano mazylis labai juda kai guliu lovoje prie kompo,tada juda visas pilvas
Spurga23 parašė:
busim jaunos mociutes...mano sunus kai bus pilnametis man tebus vos 36...tai kokia senatve,cia tik gyvenimo pradzia![]()
man ir panasiai kazkur su metais,as manau kai vaikai prakute jau tada tevai del saves jau daugiau gyvena,nei kad kai maziukai yra
Sveikos mamytes labai seniai jau rasiau truputi uzsiemus buvau su daktarais ir jau vaikucio daikteliu pirkimu,o ir vyresneli pradejau ant puoduko sodinti tai laiko visai nebeliko
skaiciau kazkuri rase jog buvo uzejas dusimas ir skausmas buvo ir man taip jau nekarta kalbejau su midwife sake tai todel,kad vaikelis auga ir spaudzia visus organus net gi sirdutei musu tenka pasisukti i kita padeti
Beje noreciau pakalsuti mamyciu kurios jau yra gimdziusios ar kuriai po gimdymo buvo atsirades hemorojus?
rlpukuotukas parašė:
Sveikos mamytes labai seniai jau rasiau truputi uzsiemus buvau su daktarais ir jau vaikucio daikteliu pirkimu,o ir vyresneli pradejau ant puoduko sodinti tai laiko visai nebelikoskaiciau kazkuri rase jog buvo uzejas dusimas ir skausmas buvo ir man taip jau nekarta kalbejau su midwife sake tai todel,kad vaikelis auga ir spaudzia visus organus net gi sirdutei musu tenka pasisukti i kita padeti
Beje noreciau pakalsuti mamyciu kurios jau yra gimdziusios ar kuriai po gimdymo buvo atsirades hemorojus?
![]()
sveika na man buvo po gimdymo mazdaug 5 men praejus,nuejau pas gydytoja israse geriamu tableciu,zvakuciu ir toki pat tepaliuka.Aciu dievui greit praejo,bet karts nuo karto atsinaujina tai pasitepu su tuo tepaliuku ir praeina,kiekviena karta nesinori eiti ir uzpakali rodyti
o kodel klausi?
Spurga23 parašė:
o kada geguzes?man tai geguzes 5 arba balandzio pabaigoj...
Man terminas geguzes 9
bet gali ir balandzio gale
MayFLower parašė:
Man terminas geguzes 9bet gali ir balandzio gale
tai cia manau visoms gali buti 2 sav anksciau ar veliau,man tai geguzes 15 d o kazin istikro kada bachuriukas nuspres pasirodyti
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai