Smice parašė:
Susitvarkysi vyras sunus padeseh du kaip faina negaliu
![]()
![]()
Dukryte turiu kuri nebesulaukia leliuku, bet ar ilgai dziaugsis kol pabos
nors nusiteikusi pagelbeti ir nerimauja kaip tvarkysiuos kai ji bus mokykloje
Smice parašė:
Susitvarkysi vyras sunus padeseh du kaip faina negaliu
![]()
![]()
Dukryte turiu kuri nebesulaukia leliuku, bet ar ilgai dziaugsis kol pabos
nors nusiteikusi pagelbeti ir nerimauja kaip tvarkysiuos kai ji bus mokykloje
jukita parašė:
Dukryte turiu kuri nebesulaukia leliuku, bet ar ilgai dziaugsis kol pabosnors nusiteikusi pagelbeti ir nerimauja kaip tvarkysiuos kai ji bus mokykloje
![]()
Uoj atsiprasau dukriukas pades
uoj dukryte manau lb pades, jau didele, gales. Paziuret mazylius kol tu valgyt darysi ar po dusu busi.... Kambariukus aptvarkis... Manau bus pagalbininke nr 1
Smice parašė:
Uoj atsiprasau dukriukas padesuoj dukryte manau lb pades, jau didele, gales. Paziuret mazylius kol tu valgyt darysi ar po dusu busi.... Kambariukus aptvarkis…
Apsikrovus mokykloje uzklasine veikla tai nerimauja ka mest bet tikiuosi pavyks itikinti, kad to nereikia, o vyras na juk zinom kokie tie musu vyriokai zada kalnus o kai reikia.......
na bet pamatysim
jukita parašė:
Apsikrovus mokykloje uzklasine veikla tai nerimauja ka mest bet tikiuosi pavyks itikinti, kad to nereikia, o vyras na juk zinom kokie tie musu vyriokai zada kalnus …
Oi koks dukriukas geras
net nori nebeit i uzklasine veikla... Jetau dukriukas auksinis
o su vyrais tai taip... Manasis db as tau adesiu, sakau kiek tu padesi tau dirbt reikes.... Bus matyt sakau situo klausimu
Smice parašė:
Oi koks dukriukas gerasnet nori nebeit i uzklasine veikla... Jetau dukriukas auksinis
o su vyrais tai taip... Manasis db as tau adesiu, sakau kiek tu pade…
Ir maniskis baisia pasisoves padeti diena nakti
o kaip bus paroys laikas
Nors skamba dabar mielai ir ramina
Na kartais prasitaria ar jos myleti nepamirsim kai bus dar du maziukai ar uzteks meiles visiems, bet manau visiem vaikuciam taip buna kol apsipranta
jukita parašė:
Ir maniskis baisia pasisoves padeti diena naktio kaip bus paroys laikas
Nors skamba dabar mielai ir ramina
Na kartais prasitaria ar jos my…
sveikute
tai tu laukies dvynuku ???
WAU ...as visad nrejau ,nor smama sakydavokaip sunku buo mus abi augint.. o zinai jau kokis lytis abieju ?
Labas rytas
. Na rasot tai zaibisku greiciu
. O jums ne truksta oro kai nakti miegat ? As miegu su atidaritu balkonu ir pradejau atsibusti nuo oro trukumo,ir taip sunkiai miegu ant tu sonu + po 3 kartus nakti sluboju i wc ,tai cia dar ir oro pradejo trukti ,nu visai jau
Na as jau po gydytoju...Nenudziugino labai manes,nes kai dariau ta gliukozes tolerancijos tyrima,atsakyma siandien pasake..Zodziu cukrus pas mane beveik 11 tai itaria man gestacini diabeta..Nors priaugau tik 1 kg.per 3 savaites,tai nezinau nuo ko cia man..Ir saldziai atrodo neryju...
siuncia pas endokrinologus...
Daiwulia parašė:
Na as jau po gydytoju...Nenudziugino labai manes,nes kai dariau ta gliukozes tolerancijos tyrima,atsakyma siandien pasake..Zodziu cukrus pas mane beveik 11 tai itar…
ir as sito bijau,mane kaip tik labai traukia ant salduminu,nors iki nestumo isvis nevalgiau neko saldziai ,nepatikdqvo. Man tikrino paprastai ta cukru is pirsto,buvo normoj cukrus,dabar galvoju gal tas testas del tolerancijos,gal kitoks rezultatas butu.... Kaip jis daromas ?
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai