Irma Š parašė:
Kaip sekasi mamytėms sauskelnes pakeisti vaikams? Mano tai vis verčiasi ant pilvo ir tu užsek tada kaip nori![]()
Ir sauskelnių keitimas ir apsirengimas visiška kova
Irma Š parašė:
Kaip sekasi mamytėms sauskelnes pakeisti vaikams? Mano tai vis verčiasi ant pilvo ir tu užsek tada kaip nori![]()
Ir sauskelnių keitimas ir apsirengimas visiška kova
Irma Š parašė:
cia tikriausiai visom taip
Irma Š parašė:
Aha su apsirengimais ir kovojam. Buvau radus kažkur patarima, kad skaitos duoti nauja kokį žaislą, kad tegul čiupinėja, kol pvz. sauskelnes pakeisi. Tai man gelbėjo…
pažįstamas vaizdelis
Jinta parašė:
Man ne, man ne :D! Mes dar nesipykstam, kalbamės, kol keičiu sauskelnę ar rengiu Juną. Ir ji dar neprieštarauja man![]()
Neprisikalbėk
su rengimusi ir mes labai sunkiai susidraugaujam, pyksta, verkia, ko tik nebūna, toks vaizdas kad aš jį ten kankinčiau baisiausiai
o maudomes bent kartą į savaitę, kaip kada išpuola, jei laisvesnė savaitė tai ir pora kart išsimaudom, labai mėgsta maudytis, su tuo ratu aplink kaklą, labai mėgsta plaukiot
Zana D parašė:
Na, kad jau taip apie viską pradėjom čia diskutuoti - kaip dažnai maudotės? Ar patinka?![]()
Kaip tik norėjau klaust
nes mūsų maudynių skaičius sumažėjo. Kas vakarą kriauklėj apiprausiu, o vonios kai neturim, tai vargstam su vonele.. vakar maudėmės, tai kažkaip jau nesužavėta liko :/ šiaip mėgsta maudytis. Baseine buvom, tai džiūgavo
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai