k.viktorija parašė:
manot?na lauksim lauksim
o jums pilvukai nusileide? pas mane taip aukstai dar, i eisena nepasikeite, nes sako, kai nusiledzia pilvukas pradedi kaip antis v…
man tai atrodo kad mano irgi dar aukstai
k.viktorija parašė:
manot?na lauksim lauksim
o jums pilvukai nusileide? pas mane taip aukstai dar, i eisena nepasikeite, nes sako, kai nusiledzia pilvukas pradedi kaip antis v…
man tai atrodo kad mano irgi dar aukstai
rositap parašė:
siaip tai dar nesitikiu, manau kad sulauksiu termino![]()
na as biskiuteli anksciau tikiuosi
bet kada mazoji panores tada
Edita 9 parašė:
sveikos mamyessiandien as nuo 6 ryto nemiegu nes pilvo apacioje skausmai nezmoniski..... galejau tik ant 4 isstovieti ir dar issirietusi.... ir saremiai prasi…
na reiskias cia paruosiamieji, o bandei vonioj pagulet ar po dusu palyst ir su siltu vandenuku nukreipt i pilviuka? jei visdar nepraeis aisku ir vel teks i ligonine vaziuot...
Kantri parašė:
Mano pilvelis jau guli salia, gime geguzes 29 d. Coliuke 2.385kg. Ieskojo daktarai ligu kodel tokia mazute, bet nieko nerado, ir po 2 paru paleido namo![]()
oj sveikinimai susilaukus cia jau tikros coliukes
drugelis69 parašė:
wampyre, kantri nuosirdziausi sveikinimai...... o man nei skauda ka, nei jokiu kitokiu pojuciu nera. kaip nenoriu pernesioti![]()
oj apie pernesiojima tu dar nesnekek ir negalvoj, dar sitiek laiko, tau dar maziausiai pora savaiciu sedet ramiai ir nepanikuot reikia
Cike_ parašė:
Na lelyte gavau po puse paros ir abi kartu bunam ligonineje, valgo mamos pienukanors jo nedaug tikiuosi pakaks. Gimdziau pati vandenys nubego ir atejo mazyle. …
pienukas prades gamintis tik 3 para, iki tol bega maistingas priespienis, jo daug ir neturi buti, nesijaudink del to, pieno uppeliai prades teket veliau...
ritutess parašė:
Kad sunkiai čia ką priimat. Kiek pabandau įsilieti nei viena nebendrauja.. Taip kad ir mes perejom į gegužinius. Gimėm vakar![]()
Labute, as is geguziuku pabegau cia, nes nemanau, kad jau gimsim siandien, pirmadieni laukia skatinimas. Kada jums buvo terminas? Sveikinu beje jus labai !!!!
PeaCe parašė:
Labute, as is geguziuku pabegau cia, nes nemanau, kad jau gimsim siandien, pirmadieni laukia skatinimas. Kada jums buvo terminas? Sveikinu beje jus labai !!!! :oops…
o iskart taip ir pasake,kad skatins nelauks 10d kaip buna?
Kriste123 parašė:
o iskart taip ir pasake,kad skatins nelauks 10d kaip buna?
na jokiu dar pozimiu apie artejancia didziaja diena?
Ausrike 01 parašė:
na jokiu dar pozimiu apie artejancia didziaja diena?![]()
jokiu
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai