Rainiukea parašė:
Pabandyk parduotuveje Lorda CENTRE kur buvo seniau muges dvaras.ten as bent jau radau sau sukneliu grzu sventem kai reikejo ir kainos geros
Ačiū,būtinai aplankysiu
Rainiukea parašė:
Pabandyk parduotuveje Lorda CENTRE kur buvo seniau muges dvaras.ten as bent jau radau sau sukneliu grzu sventem kai reikejo ir kainos geros
Ačiū,būtinai aplankysiu
Kristina92 parašė:
sveikos mamytes as gal ne i tema bet gal kam reikia sauskelniu 12euru
Sveiki, dar turit? Paimtume
ruttyte parašė:
Kaip jums su plauku slinkymu po gimdymo..man pradejo sunuciui suejus trims menesiamsslenka laaaabai daug :(((
slenka ir mum ;) NEISSIGASk atauks..
Rainiukea parašė:
slenka ir mum ;) NEISSIGASk atauks..![]()
Noretusi tiketi, nes pastebejau prie sklastymo isretejimas atsirades..kai pagalvoji, kas liks ant galvos po dar kokiu dvieju gimdymu
Laurija parašė:
gal kas buvote snd lauke jau? vejo nera bet ar ne persalta lyst i lauka?
Ir as dvejojau siandien-eit, neit. Bet po tiek bjauriu dienu, isejom. Iki -10 leidziama eiti su kudikeliais. Plius skaiciau straipsni apie apranga tokiu oru- svarbu sluoksniavimas. Renkite vaikuti ir pati tuo paciu svogunelio principu ir nesusalsit. Pabuvom neilgai apie 45min, grizus patikrinau kojytes-siltos. Plius penktadieni lankemes pas gydytoja ir paskatino bent pusvalandziui iseiti i gryna ora
Mes irgi buvom lauke neilgai , bet super orelis ... o del plauku slinkimo manau cia visoms turi isslinkt tiek kiek reikia , as jau irgi buvau issigandus nes galvojau kad liksiu be plauku bet nieko ziuriu susutojo aisku begau pirkau vitaminus ir dar kapsules naudoju lorealio labai pasiteisines dalykas siaip sustiprint plaukams
ruttyte parašė:
Kaip jums su plauku slinkymu po gimdymo..man pradejo sunuciui suejus trims menesiamsslenka laaaabai daug :(((
Turėjau tą pačią problemą,padėjo Fitoval šampūnas
o man mano kirpėja sakė kad kol maitinu, jokių priemonių negali man duoti, kai nustosiu, tada ateiti. nuplikti nenupliksim bet iš mano normalių plaukų, liko žiurkės uodegėlė, o ant viršugalvio šviečia jau menulis. žiauriai slenka, nors sako kad tik iki 6 men teslenka, man jis toliau tesiasi
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai